Yılın elektrikli otomobiline geri sayım

Yılın elektrikli otomobiline geri sayım


Teknoloji 2.05.2025 13:54:00 0
Yılın elektrikli otomobiline geri sayım

Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili seçilen Hyundai INSTER, bu ay Türkiye’de de satışa sunulmaya hazırlanıyor.

Hyundai’nin şık tasarımı ve konfor odaklı iç mekanıyla dikkat çeken tamamen elektrikli modeli INSTER, önümüzdeki günlerde Türkiye pazarına giriş yapacak.

Kompakt A-SUV model, 49 kWh’lık bataryası ve 360 km menziliyle Türkiye’de segmentinin en uzun menzilli otomobili olmaya hazırlanıyor. INSTER, kullanıcısına çarpıcı tasarımı ve renkli dünyasıyla müzikten modaya kadar uzanan benzersiz bir deneyim sunacak.

 

“Var mısın?” mottosu ile maceracı ruhlara dokunacak olan INSTER, karşımıza sadece bir otomobil olarak değil, kendi dünyası olan bir yaşam alanı olarak çıkıyor. Tasarımı ve pratik şehir içi kullanım kolaylığıyla fark yaratan otomobil, konforlu ve dinamik bir sürüş deneyimi sunarken, aynı zamanda ileri teknolojisi, esnek ve geniş iç hacmiyle de elektrikli dünyasının önemli oyuncularından olmaya aday. Buna ek olarak; INSTER'in hızlı alt yapısı, yaklaşık 30 dakikada yüzde 10 ila yüzde 80 oranında şarj sağlayacak. Hyundai INSTER, markanın Avrupa pazarına sunduğu ilk küçük EV modeli olup potansiyel menzili sayesinde zahmetsiz şehir içi sürüş ve uzun yolculuklarda güçlü performansla birleştiriyor.

Hyundai INSTER ile ilgili diğer detaylar, Mayıs ayında yapılacak lansman ile birlikte paylaşılacak.

Kocagöz, “Sanat bir toplumun aynasıdır” Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, “Sanat, bir toplumun hem aynasıdır, hem de yolunu aydınlatan bir ışıktır. Bu nedenle biz Kepez’de sadece yollar, parklar yapmıyoruz. O şehrin kültürü olsun istiyoruz” dedi.
Milletvekili Mustafa Oğuz Karacaören köyü'nü ziyaret etti Ak Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak ilçesine bağlı Karacaören Köyü'nü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Isparta, ulusal spor organizasyonlarına devam ediyor Türkiye Voleybol Federasyonu 2024-2025 voleybol sezonunun Yıldız Kızlar kategorisinde, Türkiye’nin en iyi takımlarının mücadele edeceği yarı final müsabakaları Isparta'da başladı.
Gölcük Tabiat Parkı’nda ve ulaşım yollarında dönüşüm devam ediyor Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in girişimleriyle şehrin en değerli doğal alanlarından biri olan Gölcük Tabiat Parkının belediyeye devrinin yapılmasının ardından, tabiat parkı ve ulaşımı sağlayan yollar vatandaşların do
ITB Yönetimi Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin, Ankara'da önemli temaslarda bulundu.