Yıldırım’da 19 Mayıs’a özel gençlik konseri

Yıldırım’da 19 Mayıs’a özel gençlik konseri


Yaşam 9.05.2024 12:16:59 0
Yıldırım’da 19 Mayıs’a özel gençlik konseri

Yıldırım Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda sevilen sanatçı Bilal Sonses’i Bayrak Alanı’nda gençlerle buluşturuyor.

BURSA (İGFA) - Yıldırım Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak İstiklal Meşalesini’ yaktığı 19 Mayıs 1919’un 105’inci yıldönümünde Bursalıları sevilen sanatçı Bilal Sonses ile buluşturacak. 18 Mayıs Cumartesi günü Yıldırım Belediyesi Bayrak Alanı’nda gerçekleştirilecek konser saat 19.30’da DJ Ercan BNK performansı ile başlayacak. Ardından 20.30’da sanatçı Sonses vatandaşlara unutulmaz bir bayram yaşatacak.

Yıldırım Başkanı Oktay Yılmaz’ın da tüm hazırlıklarıyla yakından ilgilendiği gençlik konseri ile Yıldırım’da coşku dolu bir atmosfer oluşacak. Gençlik konseriyle ilgili açıklama yapan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal önderliğinde 105 yıl önce Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı bu önemli güne özel düzenleyeceğimiz Bilal Sonses konserine tüm gençlerimizi davet ediyorum” dedi.


Böyle giderse Isparta'nın Eğirdir Gölü'nden su alabileceği alan kalmıyor Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Eğirdir Gölü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Belediye olarak gölden yılda sadece 13 milyon met...
Güçlü bir millet, güçlü bir aileden oluşur Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Güçlü, 15-21 Mayıs Uluslararası Aile Haftası dolayısıyla açıklamalarda bulundu. İl Müdürü Güçlü ya...
Eğirdir'de el bombaları bulundu Isparta'nın Eğirdir ilçesinde şoke eden gelişme, Babasultan Mevkiinde el bombası buldu. Ekipler hemen alarma geçti.
Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü
Davraz mahallesindeki aquapark, masal park’a dönüyor Davraz Mahallesindeki Aquapark, Masal Park’a dönüyor. Kadın ve çocuk ağırlıklı şehrin en gözde park alanlarından birisi olacak alanda voleybol, basketbol sahaları, tenis kortu yer alacak.