Yer: Antalya... 85 yaşında muradına erdi


Yaşam 8.12.2019 01:18:00 0
Yer: Antalya... 85 yaşında muradına erdi

Antalya Aksu ilçesinde yaşayan Döndü Metin, 15 yaşındayken İbrahim Metin ile evlendi.
 

İmkansızlıklar nedeniyle düğününde gelinlik giyemeyen Metin'in bu evliliğinden 10 çocuğu ve 28 torunu oldu. 30 yıl önce eşini kaybeden Metin, torunu Tülay Sezmiş'e tek isteğinin ölmeden önce bir kez gelinlik giymek olduğunu söyledi. Bunun üzerine babaannesine sürpriz yapmak isteyen Sezmiş, bir restoranı kiralayarak yakın ailesini burada bir araya getirdi.

 

Anneannesini bir süre gizleyen Sezmiş'in konuşma yaptığı sırada, beyaz gelinlik giyen Döndü Metin, en büyük torunuyla restorana girdi. Düğün tadında geçen gecede Döndü Metin, hem oynadı hem de türkü söyledi.

10 DAKİKALIK PLANLANDI, 2 SAAT SÜRDÜ

Gecede aile bireylerine teşekkür eden Döndü Metin, hayalinin gerçek olduğunu belirterek herkesi tek tek öptü.
 

Sürprizi hazırlayan Sezmiş ise 10 dakikalık bir etkinlik hazırladığını, ancak anneannesinin 2 saat boyunca gelinliği çıkarmadığını söyledi. Tülay Sezmiş, gazetecilere yaptığı açıklamada, anneannesinin hayalini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu söyledi.


Antalya Valisi Hulusi Şahin ve AGC Üyeleri Almanya'da Basın Kuruluşlarıyla Buluştu Antalya Valisi Hulusi Şahin ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, Almanya'nın Bavyera eyaletinde yayın yapan basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. AGC ve Nürnberg Basın Kulübü arasındaki kardeşlik ilişkisinin 20
KUMLUCA'DA YÖRÜK OTAĞININ ÖNÜNDE YÖRÜK ATEŞİ GELENEĞİ YAŞATILDI 25.Geleneksel Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında Yörük Otağının önünde Yörük Ateşi büyük bir coşkuyla yakıldı.
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, katıldığı canlı yayında asgari ücrete ara zamma ilişkin sorulan soruya "Temmuz'da artış yapılmayacağı dikkate alınarak Ocak ayında ona göre artış yapıldı. Ekonomi denge işidir. Bunu
Kamuya 40 bin 538 personel alımı yapılacak! 26 kurum başvuru şartlarını açıkladı 26 kamu kurumunun 40.538 personel alımı Resmi Gazete'de yayımlandı. Lisans, ön lisans, ortaöğretim mezunlarından personel alımı yapacak olan kurumlar başvuru şartlarını açıkladı. Buna göre 6 bakanlığında dahil olduğu listede kamu
Dalgın tır şöförü yolda oluşan çukura düştü Adana'da kum yüklü bir tır, seyir halindeyken yolda oluşan çukura düştü. Tırda yüklü kum yola saçılırken, sürücü çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan kurtarıldı.