Yeni Isparta Otogarında seferler başladı

Isparta’da bugün itibariyle hizmete giren yeni Şehirlerarası Otobüs Terminalinin açılmasıyla birlikte, eski otogarda sessizlik hakim oldu.


Siyaset 30.04.2024 14:24:00 0
Yeni Isparta Otogarında seferler başladı

Yıllardır nice kavuşmaların, ayrılıkların ve anıların yaşandığı Isparta Otogarında bir devir sona erdi.Isparta yeni otogarında seferler başladı

Bahçelievler mahallesinde 1976 yılından bu yana faaliyet gösteren Isparta ŞehirlerarasıOtobüs Terminali, yeni Otogar’ın bugün itibariyle hizmete girmesiyle birlikte sessizliğe büründü.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Çünür mahallesi İstanbul yolu üzerinde bir önceki dönemden yarım kalan otogarı tamamlayarak şehrin hizmetine sundu.

21 otobüs peronu, 18 bilet satış ofisi, 29 adet işyeri ile modern bir otogara kavuşan şehirde, daha konforlu ve güvenli bir seyahat imkanı sağlanmış oldu.

Başkan Başdeğirmen seçim döneminde yaptığı açıklamalarda, mevcut otogarın bulunduğu alana ise altı otopark üzeri meydan ve 2 bin kişilik kütüphane yapacaklarına yer vermişti.


2024 yılı Gençlik Kampları Ulusal Kamp Dönemi Başvuruları Başladı! Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde, 2002’den bu yana binlerce gence kapılarını açan, yaz, kış ve tematik kamplar olarak Ulusal Kamp Dönemi...
Ülkü’de Bilim Ve Bahar Şenliği Isparta Ülkü İlkokulu tarafından düzenlenen Bilim ve Bahar Şenliğinde öğrenciler bilim standı ve okul kermesi ile güzel bir gün geçirdiler.
Öğrenciler Eğirdir gölü kıyılarında çevre temizliği yaptı Öğrenciler Eğirdir gölü kıyılarında çevre temizliği yaptı
TCG GEDİZ- TCG BANDIRMA FIRKATEYNLERİ İLE ALANYA TCSG 92. SAHİL GÜVENLİK BOTU ZİYARETE AÇILIYOR TCG GEDİZ- TCG BANDIRMA FIRKATEYNLERİ İLE ALANYA TCSG 92. SAHİL GÜVENLİK BOTU ZİYARETE AÇILIYOR
ANTALYA GENÇLİK MERKEZİ PEHLİVANLARI ER MEYDANLARINDA BİZDE VARIZ DEDİLER ANTALYA GENÇLİK MERKEZİ PEHLİVANLARI ER MEYDANLARINDA BİZDE VARIZ DEDİLER