VALİ ÖKSÜZ KREMNA ANTİK KENTİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Burdur Valisi Türker Öksüz, Bucak İlçesinde Kremna Antik Kenti’ni ziyaret ederek, incelemede bulundu.


Kültür 16.11.2023 17:34:00 0
VALİ ÖKSÜZ KREMNA ANTİK KENTİ

Göreve başladığı ilk günden itibaren Burdur'un tarihi ve turistik alanlarına ayrı bir önem vererek, bu alanlarla ilgili yerinde incelemede bulunan bilgiler almaya devam eden Vali Öksüz, Çarşamba günü bu kapsamda Kremna Antik Kenti’ni ziyaret etti.

Bir 8 kişi, Stonehenge ve Saqsaywaman görseli olabilir

MAKÜ kazı ekibi tarafından yürütülen çalışmalarla birlikte yıl yıl gün yüzüne çıkarıldığında sadece İlimizin değil Ülkemizin en önemli Antik Kentleri'nden biri konumuna gelecek Kremna'yı yerinde gören Vali Öksüz, muhteşem konuma sahip kent hakkında Kazı Başkanı Prof. Dr. Ayça Polat Becks'ten kapsamlı bilgi aldı.

Bir 6 kişi görseli olabilir

Ziyaret sırasında Vali Öksüz'e, Bucak Kaymakamı Bayram Gale, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Emre Gürsoy ve Müze Müdürü Murat Kaleağasıoğlu eşlik ettiler.

Bir 3 kişi, Mostar Köprüsü ve yazı görseli olabilir
Bir 4 kişi, Stonehenge ve Segovia Su Kemeri görseli olabilir
Bir kale ve Mostar Köprüsü görseli olabilir

Böyle giderse Isparta'nın Eğirdir Gölü'nden su alabileceği alan kalmıyor Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Eğirdir Gölü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Belediye olarak gölden yılda sadece 13 milyon met...
Güçlü bir millet, güçlü bir aileden oluşur Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Güçlü, 15-21 Mayıs Uluslararası Aile Haftası dolayısıyla açıklamalarda bulundu. İl Müdürü Güçlü ya...
Eğirdir'de el bombaları bulundu Isparta'nın Eğirdir ilçesinde şoke eden gelişme, Babasultan Mevkiinde el bombası buldu. Ekipler hemen alarma geçti.
Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü
Davraz mahallesindeki aquapark, masal park’a dönüyor Davraz Mahallesindeki Aquapark, Masal Park’a dönüyor. Kadın ve çocuk ağırlıklı şehrin en gözde park alanlarından birisi olacak alanda voleybol, basketbol sahaları, tenis kortu yer alacak.