Vali Sözer, Bilecik’te Özel Eğitim Anaokulu inşaatını inceledi

Vali Sözer, Bilecik’te Özel Eğitim Anaokulu inşaatını inceledi


Yaşam 26.06.2025 09:49:38 0
Vali Sözer, Bilecik’te Özel Eğitim Anaokulu inşaatını inceledi

Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, yapımı devam eden Pelitözü Mahallesi’ndeki 8 Derslikli Özel Eğitim Anaokulu inşaat alanını ziyaret ederek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Bilecik’te özel gereksinimli çocuklara yönelik eğitim yatırımları devam ediyor. İlgili kurum yetkililerinden proje hakkında bilgi alan Vali Sözer, özel gereksinimli çocuklarımızın ihtiyaçlarına uygun olarak projelendirilen okulun, en kısa sürede tamamlanarak eğitime kazandırılmasının büyük önem taşıdığını belirtti.

Vali Sözer, özel öğrencilerin modern, güvenli ve donanımlı bir eğitim ortamında öğrenim görmelerinin, hem bireysel gelişimleri hem de toplumsal bütünleşmeleri açısından hayati öneme sahip olduğunu vurguladı.

Tamamlandığında özel eğitim alanında önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan anaokulu, eğitim standartlarına uygun donatılarla hizmet verecek.

Adıyaman’da uyuşturucu bir can daha aldı Adıyaman’da uyuşturucu bir can daha aldı
Konya'da 375 bin çiçek görsel şölen sunuyor  Konya'da 375 bin çiçek görsel şölen sunuyor 
SASKİ’den Hendek’e çifte altyapı hamlesi SASKİ’den Hendek’e çifte altyapı hamlesi
Konya’nın Selçuklu Başkentliği 928. yılında Büyükşehir’le yaşatılacak Konya’nın Selçuklu Başkentliği 928. yılında Büyükşehir’le yaşatılacak
TOFAŞ’ta yeni dönem: Başantrenörlük görevine Emil Rajkovic getirildi TOFAŞ’ta yeni dönem: Başantrenörlük görevine Emil Rajkovic getirildi