Vali Seymenoğlu Kadın Kooperatifçileriyle Bir Araya Geldi


Siyaset 13.10.2021 16:18:00 0
Vali Seymenoğlu Kadın Kooperatifçileriyle Bir Araya Geldi

Kırsal kalkınmanın önemli yapı taşlarından biri olan kadın kooperatifleri kadınların ekonomik hayatta yer almalarını sağlayarak kuruldukları bölgelerde fark yaratıyorlar. Kadın Kooperatiflerinin kurulmasını ve gelişmesini çok önemseyen Vali Seymenoğlu Şarkikaraağaç Kızıldağ Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Fatma Şahin ve üyeleriyle bir araya geldi. 

 
Kooperatifin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Seymenoğlu doğa ve sağlık turizminin ön planda olduğu Şarkikaraağaç’ta kadın kooperatiflerinin varlığının ilçeyi ziyaret edecek misafirlere daha nitelikli hizmet sunma açısından avantaj sağlayacağını söyleyerek kadın kooperatiflerinin güç birliği yapmalarının başarıyı yakalamalarında büyük önem taşıdığını kaydetti.
 
Başkan Şahin ise kendilerine verdikleri destekten dolayı Vali Seymenoğlu’na teşekkür ederek kooperatifin yeni projeleri hakkında bilgi verdi.

ALANYA İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN GENEL TRAFİK UYGULAMASI YAPILDI ALANYA İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN GENEL TRAFİK UYGULAMASI YAPILDI
Baib: İhracatımız kesintisiz sürüyor Batı Akdeniz’den Nisan ayında gerçekleşen ihracat geçen yılın Nisan ayına göre yüzde 5,92 oranında artış gösterdi ve 220 milyon 686 bin Dolar oldu.
Kepez’in sultanlarından ilk galibiyet Bölgesel Lig Final Müsabakalarında ilk rakibi Bodrum temsilcisini 3-0 yenen Kepez’in file sultanları, 2’inci Lig’e geri dönme yolunda ilk adımını attı
Medyanın kalbi Alanya'da attı Medyanın kalbi Alanya'da attı
Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu