Vali Karaloğlu, Gülevşen Camii’nin son halini yerinde inceledi


Gündem 26.10.2019 02:34:00 0
Vali Karaloğlu, Gülevşen Camii’nin son halini yerinde inceledi

Antalya Valisi Münir KARALOĞLU, Çıplaklı Mahallesinde bulunan 1373 yılında inşa edilen ve 20. yüzyıl başına kadar ibadete açık olduğu tahmin edilen Gülevşen Camii’nin son halini yerinde inceledi..

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, Mehmet Ali Kiriş dahil, ayakta duran insanlar, takım elbise ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, Mehmet Ali Kiriş dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, düğün, takım elbise, açık hava ve doğa


Yalvaç'ta Hıdırellez şenlikleri başlıyor Yalvaç'ta Hıdırellez şenlikleri başlıyor
SERİK’TE 7. FERMALI AV KÖPEKLERİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ Serik Avcılık Atıcılık Derneği tarafından düzenlenen 7. Fermalı Av Köpekleri Mera Yarışması Antalya’da yapıldı.
ANTALYA'YA GELEN TURİST SAYISI 2 MİLYONU GEÇTİ Antalya'ya yılın şubat, mart. nisan ve mayıs ayında 2 milyon 66 bin 962 turist geldi. Bu sayı, kent turizminde tüm zamanların en iyi başlangıcı olarak tarihe geçti.
Senirkent'te 25 İşçi İşten çıkarıldı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Senirkent'te yeni başkanın ilk icraatı ne oldu
Yalvaç Belediye Meclisi iki kritik maddeye onay vermedi Kamuoyunun merakla beklediği araç satışı ile GÖLTAŞ hisselerinin satışı konusunda meclis Başkan Kodal’a vize vermedi.