Üniversiteli öğrencilere Bursa İnegöl turu

Üniversite eğitimi için İnegöle gelen öğrencilere, İnegöl Belediyesi tarafında şehir tanıtım turu düzenlenecek. Tura kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler için kampüs bahçesinde stant kuruldu.


Gündem 13.10.2021 15:30:00 0
Üniversiteli öğrencilere Bursa İnegöl turu

BURSA(İGFA)- Eğitim için gelen öğrenciler şehir turu düzenleyen İnegöl Belediyesi, kayıt standına gelenlere çorba ikramı yaptı. 

İnegöl’de Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu ve İşletme Fakültesi öğrencileri için negöl’ün değerleri Kent Müzeleri başta olmak üzere tarihi mekanlar, doğal güzellikler, DOSTUM tesisleri ile Oylat Kaplıcaları ve Oylat Mağarasının da içerisinde bulunduğu şehir tanıtım programı düzenlenecek. 


Adıyaman'da polis cinnet geçirdi! 2 şehit Adıyaman'da polis cinnet geçirdi! 2 şehit
Konuk delegasyon Manisa'da ağırlandı Konuk delegasyon Manisa'da ağırlandı
İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu
İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerinden Başdeğirmen’e ziyaret Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Ertuğrul ve 25. Dönem İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.
Lokanta ve kafelerde, yiyecek ve içecek KDV oranları artırıldı! Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olarak uygulanan KDV oranı yüzde 10’a, yüzde 18 olarak uygulanan KDV oranıysa yüzde 20’ye çıkarıldı.