Gündem

Gündem Haberleri

UNICEF heyeti Şanlıurfada

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu’nun (UNICEF) Türkiye temsilcisi olarak atanan Regina De Dominicis ve beraberindeki ekip çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.


Gündem 14.03.2021 10:30:00 0
UNICEF heyeti Şanlıurfada

ŞANIURFA (İGFA) - UNICEF heyeti Şanlıurfa’da yürütülen çalışmalar ve projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. UNICEF Türkiye Temsilcisi olarak atanan Regina De Dominicis ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Yıldız ve Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Fatma Şeker ile görüştü.

Çocuk sayısı ve dezavantajlı ailelerin çocukları ile ilgili 20,4 yaş ortalaması ile Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa’da yapılacak çalışmalar hakkında bir süre sohbet eden UNICEF heyeti, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçireceği projeler hakkında bilgiler aldı.

UNICEF Türkiye Temsilcisi Regina De Dominics’in UNICEF’in Türkiye temsilcisi olarak atanması dolayısıyla gerçekleştirdiği nezaket ziyaretine Saha Ofisi Yöneticisi Filippo Mazzarelli, Acil Durum Sorumlusu Gökçen Yılmaz Tokgöz, Çocuk Koruma Uzmanı Sezen Yalçın ve Eğitim Sorumlusu Renas Uruç da eşlik etti. Ziyaretin sonrasında heyet, UNICEF’in desteklerinin devam edeceğini ve birlikte yeni projeleri gerçekleştirmeleri konusunda ilk adımları attı.




Sağlıkta yeni dönem başladı! Artık o muayene ücretini SGK karşılayacak Hastanelerde yeni dönem başlıyor. Uzaktan muayene masrafları artık Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından karşılanacak. Doktorlar gerekli gördüğü takdirde rapor ve reçete yazabilecek.
Erdoğan talimatı verdi! Sokak köpeği sorunu bitecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzun zamandır Türkiye'nin gündeminden düşmeyen sokak köpekleriyle ilgili harekete geçti. Başkan Erdoğan'ın talimatıyla "Hayvanları Koruma Kanunu" Meclis'te gündeme geliyor.
Türkiye'nin mavi bayrakları elinden alınabilir! Türkiye'de sayıları 10 milyondan fazla olduğu belirtilen başıboş köpekler ülkemizin yıllık 54 milyar dolar gelir sağladığı turizm sektörü için de bir tehdit! TÜRÇEV, Türkiye'nin mavi bayraklarının geri alınabileceği uyarısında bul
Murat Hançer konuklarını ağırlamaya devam ediyor Murat Hançer konuklarını ağırlamaya devam ediyor
Eğirdir Gölünde bulunan el bombaları imha edilmek üzere gölden çıkarıldı Isparta’da Eğirdir Gölü’nde 7 adet el bombası olduğu tespit edildi. Bombalar, İstanbul Deniz Kuvvetleri Komutanlığından gelen ekip tarafından gölden çıkarılarak imha edilmek üzere Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komuta