ÜMİT ALAGÖZ'ÜN TEHDİT İDDİALARI TEFENNİ'Yİ KARIŞTIRDI! ONUR ÇELİK SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Tefenni ilçe seçimleri sonrası vatandaşların tehdit isyanına Ak Parti Belediye Başkan adayı Onur Çelik sessiz almadı.


Siyaset 3.04.2024 00:18:00 0
ÜMİT ALAGÖZ

Tehdit ve belediye imkanlarıyla toplumda bir korku imparatorluğu meydana getiren belediye başkanı Ümit Alagöz, bu seçim sonrasıda yine Ak Partiye oy verdiler yada desteklediler diye tehdit politikasına devam ettiği iddia ediliyor. Seçim kazanması üzerine çıkıp kucaklayacı ve teşekkür edeceğine başka yollara başvurduğu iddiaları ilçede infiala neden oldu. Kaymakamlığın önüne giden bir çok vatandaş şikayetlerde bulundular. Ak Parti adayı olan Onur Çelik'te bu duruma seyirci kalmayarak bir açıklama ile duruma sert tepki gösterdi.

İşte Onur Çelik'in o açıklması:

Kıymetli dostlarım,

Bizler sizleri temsil etmek için bir yola çıktık. Bu yolda her türlü zorluğa göğüs gerdik. Büyüklerimizin dediği bir laf vardır. Seçim biter geçim başlar . Ne yazık ki, Tefenni de bu seçim bir türlü bitmiyor. Önce şahsım adına yapılan, yaptırılan yalan olan haber hakkında izahta bulunacağım. Haber aynen şöyle diyor: AKP belediye başkan adayı ölümle tehdit etti. Bu kadar aciz olmayın. NİTEKİM YALAN HABER HEMEN KALDIRILDI YADA KALDITTIRILDI. ANCAK BU KONUDA HER TÜRLÜ YASAL İŞLEM YAPILACAK , ŞÜPHENİZ OLMASIN..

Gelelim ilçe halkına yapılanlara ; makamı temsil eden bir kişinin kara kaplı kişi listesi OLMAZ!! Kaldı ki bu şahıs seçim sonuçlarını öğrenince halkına ilk söylemi şu olmuştur: nerde kalmıştık, nerden başlayalım.. altına ise ilçe başkanı vs. kişiler ise hainlerden , satanlardan vs. Başlayalım demişlerdir. Yani halkı açıkça yine tehdit etmiştir. Çoğu vaadini aksatan ancak tehditleri yerine getirirken sekteye uğratmayan bu şahıslar kendisini Türkiye Cumhuriyeti dışında bir yönetim de sanmaktadırlar.

Üzülerek ifade ediyorum ki, Beni onlarca vatandaşımız arayarak evden çık, arsayı boşalt , işten istifa et şeklinde her anlamda baskı altında olduklarını belirtmişlerdir. Bunun tek nedeni ise benimle bir yol yürümeleridir. Ben yoldaşlarımın, gönüldaşlarımın sonuna kadar yanındayım. İNSANLIĞI ÇIPLAK OLANA HİÇ BİR AHLAK , EDEP KURALINI GİYDİREMEZSİN!!


TCG GEDİZ- TCG BANDIRMA FIRKATEYNLERİ İLE ALANYA TCSG 92. SAHİL GÜVENLİK BOTU ZİYARETE AÇILIYOR TCG GEDİZ- TCG BANDIRMA FIRKATEYNLERİ İLE ALANYA TCSG 92. SAHİL GÜVENLİK BOTU ZİYARETE AÇILIYOR
ANTALYA GENÇLİK MERKEZİ PEHLİVANLARI ER MEYDANLARINDA BİZDE VARIZ DEDİLER ANTALYA GENÇLİK MERKEZİ PEHLİVANLARI ER MEYDANLARINDA BİZDE VARIZ DEDİLER
Serik’te Engelliler haftası kutlandı Serik’te Engelliler haftası kutlandı
SUCU: “ESNAF FAİZ KARARINI HAK ETMİYOR” Antalya Otelciler, Pansiyoncular, Camcılar, Reklamcılar ve Matbaacılar Esnaf Odası Başkanı Özcan Sucu, yaptığı açıklamada esnafın bu faiz kararını hak etmediğini belirtti.
Özel bireylerin temsili askerliğinde gurur, sevinç ve gözyaşı bir arada yaşandı Özel bireylerin temsili askerliğinde gurur, sevinç ve gözyaşı bir arada yaşandı