Türkiye ile Rusya Arasında KEK Protokolü İmzalandı

Türkiye ile Rusya Arasında KEK Protokolü İmzalandı


Gündem 27.06.2025 14:53:33 0
Türkiye ile Rusya Arasında KEK Protokolü İmzalandı

Türkiye ile Rusya arasında, Türk-Rus Ticari ve Ekonomik İşbirliğine Dair Hükümetlerarası Karma Komisyonu (KEK) Protokolü imzalandı.  

ANKARA (İGFA) - Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak’ın başkanlığındaki Türk ve Rus heyetleri, Moskova’da kritik bir görüşme gerçekleştirdi. İki ülke arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin ele alındığı toplantının ardından, karşılıklı iş birliğini güçlendirecek önemli bir adım atıldı.

Törenle sonuçlanan temaslar kapsamında, Bakan Bolat ve Novak “KEK Protokolü”ne imza attı. Ticaret Bakanlığı’nın resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, bu protokol Türkiye-Rusya ekonomik ilişkilerinde yeni bir yol haritası niteliği taşıyor.

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Bakan Bolat, "Bu protokol, iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerinde bir yol haritası olacak” ifadelerini kullandı.

Güreşçilerimizden Türkiye şampiyonası’nda büyük başarı Türkiye genelinden 6 bin 500 sporcunun katıldığı ve 16-22 Haziran tarihleri arasında Sivas’ta düzenlenen 10-14 Yaş Grekoromen ve Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil eden güreşçilerimiz, elde ettikleri derecelerle
TOKİ Isparta’da 33 konutu satışa sunuyor TOKİ aracılığıyla Sütçüler ilçesinde inşası tamamlanan 124 Konut Projesinde yer alan toplam 33 adet konut “Kura Yöntemi” ile satışa sunulacak.
MHP Burdur il başkanı Gün'den kamuoyuna duyuru MHP Burdur İl Başkanı Mustafa Gün, milli değerleri ve vatan sevgisini merkeze alan açıklamasında, "Gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşünüyoruz" diyerek kararlılık mesajı verdi. Teşkilatın, milletin birliği ve dirliği iç
Makamın Gücü, Teşkilatın Sabrı "Siyaset, koltukları koruma sanatı değil; halka ve teşkilata kulak verme sorumluluğudur. Güveni kaybeden, günü kurtarsa da yarını kaybeder."
Ege Belediyeleri Bülent Nuri Çavuşoğlu ile yola devam ediyor Ege Belediyeleri Bülent Nuri Çavuşoğlu ile yola devam ediyor