Tırmanma mücadelesi Bursa Şahintepe'ye taşınıyor

Tırmanma mücadelesi Bursa Şahintepe'ye taşınıyor


Spor 26.06.2025 15:21:34 0
Tırmanma mücadelesi Bursa Şahintepe

AVIS 2025 Türkiye Tırmanma Şampiyonası 4. ayağı olan Şahintepe Tırmanma Yarışı, Bursa Otomobil Sporları Spor Kulübü (BOSSEK) tarafından 4 kategoride 30 sporcunun katılımıyla 28-29 Haziran tarihlerinde Bursa’nın Gemlik ilçesinde gerçekleştiriliyor.

BURSA (İGFA) - ICRYPEX ana sponsorluğunda, Spor Toto, Gemlik Belediyesi ve Power App katkılarıyla düzenlenen organizasyon, 28 Haziran Cumartesi saat 12.30’da başlayacak olan antrenman çıkışlarının ardından, saat 19.00’da Gemlik İskele Meydanı’ndaki seremonik start ile başlayacak.

Organizasyon, 29 Haziran Pazar günü Kumla Jandarma Karakolu’nun önünden başlayan 7,50 kilometre uzunluğundaki parkurda saat 10.30’dan itibaren iki çıkış üzerinden koşulacak.

Organizasyon aynı gün saat 18.00’de Kumla İskele Meydanı’nda düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

Bu yarış öncesinde Kategori 1'de Oğuz Alp Aral, Kategori 2'de Demir Sancaklı, Kategori 3'te Engin Apaydın ve Kategori 4'te de Burak Başlık lider durumda bulunuyor.

Başkan Alemdar’dan Ankara’da yoğun trafik Başkan Alemdar’dan Ankara’da yoğun trafik
Malatya’da yerinde dönüşüm başvuruları için son tarih 30 Haziran Malatya’da yerinde dönüşüm başvuruları için son tarih 30 Haziran
Bursa Nilüfer’de keneden korunma yöntemleri anlatıldı Bursa Nilüfer’de keneden korunma yöntemleri anlatıldı
2. el araç satışında 6 ay-6 bin kilometre ve ilan kısıtlaması uzatıldı 2. el araç satışında 6 ay-6 bin kilometre ve ilan kısıtlaması uzatıldı
İzmir'de Başkan Tugay’dan Türk-İş'e bordrolu yanıt: Zamdan feragat edin! İzmir'de Başkan Tugay’dan Türk-İş'e bordrolu yanıt: Zamdan feragat edin!