Yaşam

Yaşam Haberleri

Tekirova sahiline yeni kafe

Tekirova sahiline yeni kafe


Yaşam 9.05.2024 22:22:00 0
Tekirova sahiline yeni kafe

Tekirova Mahallesi’nde sahil kısmında belediyeye ait kafede çalışmalar sürüyor.

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kemer Belediyesince işletilecek olan kafede zemin düzeltme ve kilitli taş döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bir 5 kişi görseli olabilir

Tekirova sahiline yapılan kafe, çalışmaların tamamlanmasının ardından Kemer halkının hizmetine sunulacak.

Uygun fiyat tarifeleriyle vatandaşların rahatça vakit geçirebileceği bir yer olacak olan kafenin Mustafa Ertuğrul Aker Parkı’ndaki Deniz Kafe gibi ilgi görmesi bekleniyor.

Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer Belediyesi olarak verdiğimiz sözleri tutmaya devam ediyoruz. Belediyemize ait Deniz Kafemizin bir örneğini Tekirova sahilinde de yapıyoruz. Vatandaşlarımız yeni yapılan kafemizde rahatça vakit geçirebilecek. Uygun fiyat tarifeleriyle halkımız denize karşı çayını yudumlayabilecek. Halkımız bize güvenmeye devam etsin.” dedi.


Gölcük Belediyespor sporcuları kuşak atlama sevincini paylaştı Gölcük Belediyespor sporcuları kuşak atlama sevincini paylaştı
Pazaryerili kick boksçular Kick Boks Dünya kupasında 3. oldu Pazaryerili kick boksçular Kick Boks Dünya kupasında 3. oldu
Kılıç “En fazla yatırımın yapıldığı illerin başında Mardin geliyor.” Kılıç “En fazla yatırımın yapıldığı illerin başında Mardin geliyor.”
Osmangazi'de caddelere sımayan kutlama Osmangazi'de caddelere sımayan kutlama
Ankara’da konut satışları yüzde 40 oranında düştü Ankara’da konut satışları yüzde 40 oranında düştü