Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak; Bu Virüsü Yeneceğiz


Sağlık 25.04.2020 02:11:00 0
Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak; Bu Virüsü Yeneceğiz

Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçede alınan önlemler ve mücadele konusunda açıklama yaptı.

Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçede alınan önlemler ve mücadele konusunda yaptığı açıklamada, ‘’İlçemizde özellikle çarşı merkez ve Pazar yeri aralıksız olarak haftada 2 sefer baştan sona deterjanla yıkanmakta ve dezenfekte edilmektedir.

Ayrıca ilçemizdeki tüm esnaflarımızın işyerleri, tüm kamu kuruluşları , cami ve tuvaletler gibi halka açık toplu kullanım yerleri korona virüs tehdidine karşı düzenli olarak belediye ekiplerimizce dezenfekte edilmektedir.Bununla birlikte ilçemizi ve köylerimizi kapsayan vefa destek grubuna da 2 araç ve 4 personelle destek vermekteyiz.

Pazar yeri giriş ve çıkışları zabıta ekiplerimizce kontrol altına alınarak ücretsiz maske dağıtımı yapmaktayız.Sayın Cumhurbaşkanımızın direktifleri doğrultusunda bu virüsü yeneceğiz inşallah. Değerli halkımıza ‘’Evde kal Sütçüler’’ diyerek sesleniyoruz’’ dedi.


Akaryakıt fiyatlarında yeni uygulama: Artık yasak! 15 Mayıs'tan itibaren başlıyor Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt fiyatları için çok kritik bir karara imza attı. Buna göre VMax, Vpro gibi ifadelerle daha yüksek fiyata satılan benzin ve motorin için tek fiyat dönemini başlattı. Karar Resmi Gaz
Benzin ve motorine dev indirim geliyor! Dolar kurundaki stabil durum devam ederse, pazartesi gece yarısı itibarıyla benzine 1.80 TL, motorine ise 1.20 TL indirim yapılacak. İndirim sonrası İstanbul, Ankara ve İzmir'de yeni fiyatlar belirlendi.
ISPARTA'DA GÜLCÜLER 12 BİN TON REKOLTE BEKLİYOR Hava sıcaklığının yüksek seyretmesi ile 10 gün öne alınan gül hasadı başladı. Bu yıl 12 bin ton rekolte bekleniyor.
Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti