Gündem

Gündem Haberleri

Sungur ailesine en acı belge

Pençe Kartal-2 Harekât bölgesinde yer alan Garada şehit düşen Jandarma Er Süleyman Sungur’un ailesine şehadet belgesi takdim edildi.


Gündem 26.02.2021 13:30:00 0
Sungur ailesine en acı belge

SİİRT (İGFA) - Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Pençe Kartal-2 Harekât bölgesinde yer alan Garada, bölücü terör örgütü PKK tarafından alıkonularak, şehit edilen jandarma er Süleyman Sungur’un ailesine Jandarma Genel Komutanlığınca düzenlenen şehadet belgesini takdim etti.
Şehidin babası Salih Sungur ve aile bireylerini İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin ile birlikte ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu, şehit ailesi ile bir süre sohbet ederek, şehadet belgesini şehidin babasına takdim etti.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin de Jandarma Genel Komutanlığınca hazırlanan taziye mesajını şehidin babası Salih Sungur’a takdim ederek, başsağlığı diledi. Şehidin babasına başsağlığı ve sabır dileyen Vali Hacıbektaşoğlu, “Şehidimiz en ulvi makam olan şehitlik mertebesine erişmiştir. Şehidimize Allahtan rahmet, siz değerli yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Rabbim ruhunu şad eylesin. Onun aziz hatırasını her zaman yaşatacağız. Devlet olarak her zaman yanınızdayız "dedi.

Jandarma Er Süleyman Sungur, 13 Şubatta Pençe Kartal-2 Harekât bölgesinde yer alan Garada, bölücü terör örgütü tarafından alıkonularak, şehit edilmişti.

 


Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor
Isparta'da yağmur sonrası rengarenk görüntüler Isparta, son yağmurların ardından doğal bir görsel şölene ev sahipliği yapıyor. İkindi saatlerinde gökyüzünde beliren muhteşem gökkuşağı, şehre adeta büyülü bir atmosfer kazandırıyor.
Şehit Astsubay Şen, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta devriye görevi sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen (23) memleketi Antalya'da toprağa verildi. 51'inci doğum gününde anne Ayşe Şen, oğlunun Türk bayraklı tabutu yanında
Uluborlu belediye Başkanı Bakır ISTUDAK üyelerini misafir etti Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, bölgede gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından, ISTUDAK Dernek üyeleri ile bir araya geldi.
Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti