SOKAK HAYVANLARINI ELLERİYLE BESLEDİLER


Yaşam 24.08.2020 00:18:00 0
SOKAK HAYVANLARINI ELLERİYLE BESLEDİLER

Ayazmana'da yaşayan çocuklar, sokak hayvanlarını elleriyle beslediler. O anlar ise renkli görüntülere sahne oldu.

Dün yaptığımız haber sonrası ayazmana da yaşayan hayvanların belediye takibinde zararsız aşılı ve kısır olduklarına dair Isparta Hayvan Koruma derneği bilgi verdi. Ayrıca hayvanların mahallede çocuklar tarafından düzenli olarak beslendiği görüntüler de ortaya çıktı.

Sosyal sorumluluk çerçevesinde mahalledeki köpekler, çocuklar tarafından beslendi. Onlara korunak ve barınaklar yaparak hava şartlarından korunmalarını sağlanırken, gönüllüler tarafından ise her gün ziyaret edilerek beslenmeleri yapılıyor.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER


Keşan'da geri dönüşüm atağı Keşan'da geri dönüşüm atağı
Austın Wıley BCL'de sezonun ‘En İyı̇ Beşı̇’ne seçı̇ldı̇ Austın Wıley BCL'de sezonun ‘En İyı̇ Beşı̇’ne seçı̇ldı̇
Bakan Yerlikaya duyurdu! Sibergöz operasyonu: 500 milyon TL para hareketliliği belirlendi Tatil bölgesinde villa kiralamak isteyenleri hedef alan dolandırıcılara yönelik Sibergöz-35 operasyonlarının gerçekleştiği bildirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyonda 48 kişinin yakalandığını belirterek detayları da payl
ITB Başkanı Şahin, Eğirdir’li üyelerle bir araya geldi Isparta Ticaret Borsası, bölgenin sorunlarını ve taleplerini dinlemek amacıyla üyeleriyle buluşma programını Eğirdir ilçesinde başladı.
Altın Eller Ödülleri bir ilki gerçekleştiriyor Altın Eller Ödülleri bir ilki gerçekleştiriyor