Sivas'ta uluslararası güreşçiler mindere çıktı

Sivas'ta uluslararası güreşçiler mindere çıktı


Spor 8.05.2024 18:23:41 0
Sivas

Sivas Belediyesi öncülüğünde düzenlenen “Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Güreş Festivali” başladı.

SİVAS (İGFA) -  Geleneksel olarak yapılması planlanan etkinliğe Sivas Sporcu Eğitim Merkezi, Demirspor, Spor Lisesi ve Polonya'dan yerli ve yabancı 50 sporcu katılım sağladı.

Müsabakaları Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Baker, Büyük Birlik Partisi Sivas İl Başkanı Ahmet Polat, TÜRASAŞ Bölge Müdürü Atanur Karadağ ve STK temsilcileri ile güreş severler yakından takip etti.

Mecnun Otyakmaz Spor Salonu'nda icra edilen güreş müsabakaları, sporcuların kıyasıya mücadelelerine sahne oldu.

Festival hakkında açıklama yapan Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Baker, "Sivas denilince akla gelen spor dallarının başında güreş bulunuyor. Ata sporumuz ve 3 tane olimpiyat şampiyonu çıkaran tek il Sivas... Biz de Belediye olarak güreşi çocuklarımıza sevdirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu anısına uluslararası güreş festivali organize ettik. Paydaş kurumlarımıza teşekkür ediyor, katılım sağlayan sporcularımıza başarılar diliyoruz. Önümüzdeki yıllardan itibaren bu organizasyonunu daha da büyüterek geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz" dedi.


Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü
Davraz mahallesindeki aquapark, masal park’a dönüyor Davraz Mahallesindeki Aquapark, Masal Park’a dönüyor. Kadın ve çocuk ağırlıklı şehrin en gözde park alanlarından birisi olacak alanda voleybol, basketbol sahaları, tenis kortu yer alacak.
Ukrayna, Romanya, Bulgaristan, Gürcistan, Kazakistan ve Dağıstan Cumhuriyeti’nin dansçı grupları Alanya'da Ukrayna, Romanya, Bulgaristan, Gürcistan, Kazakistan ve Dağıstan Cumhuriyeti’nin dansçı grupları Alanya'da
HÜDA PAR’dan Antalya Eczacı Odasına ziyaret Meslek odalarının sorunlarının tespitine yönelik başlatılan programlar kapsamında Antalya Eczacılar Odası’nı ziyaret eden HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, burada oda başkanı Uzm. Ecz. İsmail Erçin ile bir araya g
Bursa Osmangazi’de Emre Kaya rüzgarı Bursa Osmangazi’de Emre Kaya rüzgarı