Ralli mücadelesi Bursa'ya taşınıyor

Ralli mücadelesi Bursa'ya taşınıyor


Spor 20.05.2025 17:38:31 0
Ralli mücadelesi Bursa

Petrol Ofisi Maxima 2025 Türkiye Ralli Şampiyonası üçüncü yarışı olan Yeşil Bursa Rallisi, 59 otomobil ve 118 sporcunun katılımıyla Bursa Otomobil Spor Kulübü (BOSSEK) tarafından 23-25 Mayıs tarihleri arasında bu yıl 49. kez düzenlenecek.

BURSA (İGFA) - Atış Yapı ve Bursa Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda, Spor Toto, ICRYPEX, Remed Assistance, Salados, Fora Araç Takip, PowerApp ve Autoclub katkılarıyla gerçekleştirilecek olan 49.Yeşil Bursa Rallisi'nde, ekipler iki gün boyunca Orhaneli-Keles bölgesindeki zorlu asfalt etaplarda ter dökecekler.

2025 Ömer Tolon sezonunun bu önemli randevusu, 23 Mayıs Cuma Günü saat 20.30’da Downtown Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenecek start seremonisi ile başlayacak.

493 kilometre uzunluğundaki asfalt zeminli parkurda 9 özel etaptan oluşan ralli, 24 Mayıs Cumartesi saat 09:30’da, Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu’ndan başlayacak.

Rallinin ilk gününde 8 km uzunluğundaki Bursa Büyükşehir Belediyesi (Orhaneli) etabı ile 26 km uzunluğundaki Petrol Ofisi Maxima (Dağgüney) etapları ikişer geçilecek.

Ekipler, günü saat 20.30'dan itibaren Demirtaş mevkiinde yer alan otokros parkurundaki 5,20 km. uzunluğundaki Bursa Büyükşehir Belediyesi Seyirci Özel etabı ile günü sonlandıracaklar.

Sezonun son asfalt rallisi, 25 Mayıs Pazar günü ise 10,10 km uzunluğundaki Remed Assistance (Hüseyinalan) ve 10,30 km uzunluğundaki Downtown (Soğukpınar) etaplarının ikişer kez geçilmesi ile saat 16.15'ten itibaren aloft Bursa Hotel önündeki finiş podyumunda tamamlanacak.

Yurt genelinde hava sıcaklıkları yükseliyor Yurt genelinde hava sıcaklıkları yükseliyor
Alanya'da kırmızı alarm! Yüzlerce ev ve sera tehlike altında Antalya Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Mehmet Dikici öncülüğünde yürütülen bilimsel çalışmalar, Alanya ve çevresindeki derelerde oluşabilecek olası taşkınların
Antalya'da domuz eti skandalı! Tarım ve Orman Bakanlığı ifşa etti Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayınlanan taklit veya tağşiş yapılan gıdalar listesi, gıda skandallarını tek tek ortaya çıkardı.
Vali Erin, Kur'an öğrenen öğrencilerle bir araya geldi Isparta Valisi Abdullah Erin, Mekke Eğitim Vakfı Kur’an Kursu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Eğitimi sürdüren vakıf yöneticileri ve hocalara teşekkür eden Vali Erin, çocukların manevi ve akademik yönden donanımlı
Recep Özel’den ahde vefa ziyareti AK Parti YSK Temsilcisi ve Ege Bölge Sorumlusu Recep Özel, partiye uzun yıllar emek veren Av. Hatice Seher Sağdıç’ı ziyaret etti. Ziyaret, parti tabanında memnuniyetle karşılandı.