Potanın Tarzanları play-off'a hazırlanıyor

Potanın Tarzanları play-off'a hazırlanıyor


Gündem 8.05.2024 15:59:09 0
Potanın Tarzanları play-off

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü basketbol takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde (BSL) Beşiktaş Emlakjet ile oynayacağı play-off çeyrek finali öncesinde hazırlıklarına başladı.  

MANİSA (İGFA) - Potanın Tarzanları, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki (BSL) 2’nci sezonunda güçlü rakiplerini geride bırakarak play-off oynamaya hak kazandı. Normal sezonu 6’ncı sırada tamamlayan yeşil-beyazlılar, Beşiktaş Emlakjet ile eşleşti. Başantrenör Hakan Demir yönetiminde play-off toplanan Manisa BBSK, antrenmanlara da başladı. Yeşil-beyazlı takımda herhangi bir eksik bulunmazken, maçların oynanacağı tarihler Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak. 


Böyle giderse Isparta'nın Eğirdir Gölü'nden su alabileceği alan kalmıyor Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Eğirdir Gölü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Belediye olarak gölden yılda sadece 13 milyon met...
Güçlü bir millet, güçlü bir aileden oluşur Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Güçlü, 15-21 Mayıs Uluslararası Aile Haftası dolayısıyla açıklamalarda bulundu. İl Müdürü Güçlü ya...
Eğirdir'de el bombaları bulundu Isparta'nın Eğirdir ilçesinde şoke eden gelişme, Babasultan Mevkiinde el bombası buldu. Ekipler hemen alarma geçti.
Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü
Davraz mahallesindeki aquapark, masal park’a dönüyor Davraz Mahallesindeki Aquapark, Masal Park’a dönüyor. Kadın ve çocuk ağırlıklı şehrin en gözde park alanlarından birisi olacak alanda voleybol, basketbol sahaları, tenis kortu yer alacak.