Pazaryeri’nde Köylere Hizmet Götürme Birliği toplandı

Pazaryeri’nde Köylere Hizmet Götürme Birliği toplandı


Yaşam 29.05.2025 09:17:22 0
Pazaryeri’nde Köylere Hizmet Götürme Birliği toplandı

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin 2025 yılı 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Kaymakam Ahmed Tayyib Kahraman başkanlığında Pazaryeri Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Pazaryeri’nde Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Toplantıda, birliğin faaliyetleri ve önümüzdeki dönem planları ele alınırken, genel kurulun ardından encümen üyeliği seçimleri de gerçekleştirildi.

Yapılan seçimlerde İl Genel Meclisi üyeliklerine Ekrem Yunak ve Mayir Küçük seçilirken, muhtar temsilcileri olarak Karaköy Muhtarı Adem Açık ve Gümüşdere Köyü Muhtarı Sedat Ceylan encümen üyeliğine seçildi.

Seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Ahmed Tayyib Kahraman, “Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da köylerimizin altyapı, ulaşım, içme suyu ve çevre düzenlemesi gibi temel ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Amacımız sadece hizmet götürmek değil, aynı zamanda köylerimizi daha yaşanabilir hale getirerek vatandaşlarımızın memnuniyetini ve refah düzeyini artırmaktır. Bu kapsamda tüm kamu kaynaklarını en verimli şekilde kullanmaya, köylülerimizin sesine kulak vermeye ve iş birliği içerisinde hareket etmeye kararlıyız.” dedi.

Toplantıya katılan tüm birlik meclisi üyelerine teşekkür eden Kaymakam Kahraman, birlik ve beraberlik içinde yürütülecek hizmetlerin önemine dikkat çekti.

Isparta 8. kez kitap fuarına ev sahipliği yapıyor “Kitaplar Gül Açıyor” temasıyla düzenlenen 8. Isparta Kitap Fuarı, Gökkubbe Fuar Alanı’nda açıldı. Yaklaşık 150 yayınevinin katıldığı fuar, 10 gün boyunca kitapseverleri ağırlayacak.
Girişimci Kadınlar Yılbaşı Pazarı Isparta’da kapılarını açtı TOBB Isparta Kadın Girişimciler Kurulu tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen Girişimci Kadınlar Yılbaşı Pazarı, Barida Hotels’de ziyaretçileriyle buluştu. Etkinlik, 14 Aralık 2025’e kadar devam edecek.
Başkan Hatice Sekmen, İlçe ve Kırsalda Sorunları Hızla Çözüyor İbradı Belediyesi Fen İşleri ekipleri, İbradı–Üzümdere yolunda bozulan bölgelerde bakım ve yama çalışmalarını tamamlayarak ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirdi.
Antalya'da 13 Bin Marulla Türk Bayrağı Antalya’da çiftçiler, 13 bin marul fidesiyle tarlada dev bir Türk bayrağı deseni oluşturarak hem üretime hem de milli değerlere dikkat çekti.
Muhasebeciler sahte belge ve dijital denetimi masaya yatırdı Isparta SMMMO’nun düzenlediği seminerde sahte belge kullanımı ve yeni nesil dijital denetim sistemi “Kurgan” hakkında meslek mensuplarına kapsamlı bilgiler aktarıldı. Seminer, yoğun katılım ve uzman sunumlarıyla dikkat çekti.