ÖZER ANKARA'DA ÖNEMLİ TEMASLARDA BULUNDU

ÖZER ANKARA'DA ÖNEMLİ TEMASLARDA BULUNDU


Siyaset 9.05.2024 23:30:00 0
ÖZER ANKARA

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer Ankara'da Bakanlıklarda ve TBMM'de önemli temaslarda bulundu. İlk olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürünü ziyaret eden Başkan Özer, İlçemizde ki Hazine Taşınmazları ile ilgili önemli adımlar attı.

Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir

Daha sonra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürünü ziyaret eden Başkan Özer, Yeşiladaya yapılacak olan 'Kentsel Tasarım Projesi' ile ilgili bakanlıktan destek istedi. Bakanlık ziyaretlerinin ardından TBMM'ne geçen Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun'u ziyaret ederek ilçeye yapılacak olan yatırımlar hakkında istişarelerde bulundu. Ziyaret sırasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş hanımefendiden ilçeye YADES 'Yaşlı Destek Hizmeti' programına destek vereceği sözünü aldı.

Bir 2 kişi ve takım elbise görseli olabilir

 


BURDUR PROTOKOLÜ OKUL AÇILIŞI YAPTI Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Odamız Üyesi SY Grup Yönetim Kurulu Başkanı- Hayırsever iş insanı Salih Yaman tarafından Merhume Annesinin adına Bucak ilçemiz Karacaören...
Bursa'da liseli gençler bilimi konuşacak Bursa'da liseli gençler bilimi konuşacak
Kovan başı ilave destek geliyor Kovan başı ilave destek geliyor
Karayolları arşivi 100. Yıl Kütüphanesi'nde buluştu Karayolları arşivi 100. Yıl Kütüphanesi'nde buluştu
Turhal'daki makine fabrikasında iş gücü artıyor Turhal'daki makine fabrikasında iş gücü artıyor