ÖZEL İDARE SENİR KASABASININ ARA SOKAKLARINIDA ASFALTLAYACAK


Gündem 15.11.2019 19:31:00 0
ÖZEL İDARE SENİR KASABASININ ARA SOKAKLARINIDA ASFALTLAYACAK

Vali Seymenoğlu Senir Kasabası ile Kuyucak ve Kavak Köylerini Ziyaret Etti

Vali Ömer Seymenoğlu Keçiborlu ilçesine bağlı Senir Kasabası ile Kuyucak ve Kavak köylerinde incelemelerde bulundu. Ziyaretlerine Senir kasabasından başlayan Vali Seymenoğlu Senir Belediyesi’ni ziyaretinde, bu yılki asfalt sezonun ilçe ve köylerde tamamladıklarını belirterek, kırsal turizm açısından son derece önemli olan kasaba yollarının da Senir Belediyesi ve İl Özel İdaresi arasında yapılacak protokolle bu sezon asfaltlayacaklarını belirtti.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, takım elbise ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç, düğün, takım elbise, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, bulut, açık hava ve doğa


Böyle giderse Isparta'nın Eğirdir Gölü'nden su alabileceği alan kalmıyor Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Eğirdir Gölü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Belediye olarak gölden yılda sadece 13 milyon met...
Güçlü bir millet, güçlü bir aileden oluşur Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Güçlü, 15-21 Mayıs Uluslararası Aile Haftası dolayısıyla açıklamalarda bulundu. İl Müdürü Güçlü ya...
Eğirdir'de el bombaları bulundu Isparta'nın Eğirdir ilçesinde şoke eden gelişme, Babasultan Mevkiinde el bombası buldu. Ekipler hemen alarma geçti.
Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü
Davraz mahallesindeki aquapark, masal park’a dönüyor Davraz Mahallesindeki Aquapark, Masal Park’a dönüyor. Kadın ve çocuk ağırlıklı şehrin en gözde park alanlarından birisi olacak alanda voleybol, basketbol sahaları, tenis kortu yer alacak.