ÖZEL'DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI


Gündem 30.08.2020 12:00:00 0
ÖZEL

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

30 Ağustos, milletimizin istikbalini korumak için tüm engelleri birlik içerisinde,kardeşlik ruhuyla ve kararlılıkla aşması bakımından büyük anlam ifade etmektedir. Milletimiz imkansızlıklar içerisinde bulunsa da vatanını, bayrağını ve bağımsızlığını canı pahasına ortaya koyarak korumuştur. Bu vesileyle 30Ağustos’ta istiklal uğruna canlarını veren şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum. Necip Türk milletimizin Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.


Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor
Isparta'da yağmur sonrası rengarenk görüntüler Isparta, son yağmurların ardından doğal bir görsel şölene ev sahipliği yapıyor. İkindi saatlerinde gökyüzünde beliren muhteşem gökkuşağı, şehre adeta büyülü bir atmosfer kazandırıyor.
Şehit Astsubay Şen, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta devriye görevi sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen (23) memleketi Antalya'da toprağa verildi. 51'inci doğum gününde anne Ayşe Şen, oğlunun Türk bayraklı tabutu yanında
Uluborlu belediye Başkanı Bakır ISTUDAK üyelerini misafir etti Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, bölgede gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından, ISTUDAK Dernek üyeleri ile bir araya geldi.
Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti