Özata: 15 Temmuz Günü milletimize karşı yapılan ihaneti unutmayacağız


Gündem 15.07.2020 15:24:00 0
Özata: 15 Temmuz Günü milletimize karşı yapılan ihaneti unutmayacağız

Isparta Yenişarbademli Belediye Başkanı Mehmet Akif Özata: "Ne 15 Temmuz Günü milletimize karşı yapılan ihaneti unutacağız, ne de milletimizin tarih yazan kahramanlığını, devletine ve demokrasiye sahip çıkmak için yazdığı destanı unutturacağız.

15 Temmuz ölümü öldüren, korkuyu korkutan bu milletin neferi olmak bizim en büyük gurur nişanımızdır.

15 Temmuz gecesi, o hayasız akını durdurmak için iman dolu göğsünü siper eden şehitlerimize Allah'tan bir kez daha rahmet, gazilerimize şifalar diliyor ve o gece sesiyle, duruşuyla, mücadelesiyle, duasıyla kutsalına sahip çıkan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.


Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI