Osman Dirican’ın öncülüğünde Türk tarımı global vitrine çıkıyor

"Anadolu’nun bereketini dünyaya taşıyan Anamas Tohum, yerli tarımın gücünü küresel vitrine çıkarıyor."


Gündem 9.07.2025 17:44:00 0
Osman Dirican’ın öncülüğünde Türk tarımı global vitrine çıkıyor

Türkiye’nin yerli ve güvenilir tarım firması Anamas tohum, Anadolu tohumunu dünya ülkelerine yayıyor.

Türkiye’nin yerli ve güvenilir tarım firmalarından Anamas Tohum, Anadolu tohumlarını dünya tarım sahnesine taşıyarak büyük bir başarıya imza atıyor. Firma sahibi Osman Dirican’ın vizyoner girişimleri sayesinde Türkiye tarımı, uluslararası alanda rol model haline geliyor.

Kurulduğu günden bu yana kaliteli, yerli ve milli tohum üretimiyle dikkat çeken Anamas Tohum, sadece iç piyasaya değil, aynı zamanda yurt dışına da yüksek verimli ve iklim dostu tohumlar sunuyor. Avrupa, Orta Doğu ve Asya başta olmak üzere birçok ülkeye ihracat yapan firma, Türk tarımının kalitesini global ölçekte tescilliyor.

Osman Dirican’ın öncülüğünde Türk tarımı global vitrine çıkıyor

Firma sahibi Osman Dirican, yerli üreticiyi destekleyen politikaları ve sürdürülebilir tarım vizyonuyla sektörde öncü bir rol üstleniyor. Dirican, “Amacımız sadece tohum ihraç etmek değil; aynı zamanda Türk tarımının bilgi birikimini ve tecrübesini dünyaya tanıtmak,” diyerek Anamas Tohum’un misyonunu özetliyor.

Anamas Tohum, Anadolu’nun Bereketini Dünyaya Taşıyor

Anamas Tohum, tarımda yerli üretimin önemine dikkat çekmeye devam ederken, Türkiye'nin tarımsal gücünü uluslararası pazarlarda temsil etmeyi sürdürüyor. Firma, gelecek dönemde daha fazla ülkeye ulaşarak, Anadolu’nun bereketli topraklarında yetişen tohumları dünya çiftçileriyle buluşturmayı hedefliyor.

Bakan Yerlikaya'dan 'FETÖ ile mücadele' açıklaması: Bu kabinede 17 bin 684 şahsı gözaltına aldık İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "FETÖ elebaşının ölümünden sonra da bu hain yapının peşini bırakmadık, bırakmayacağız. Bu kabine döneminde; FETÖ'ye yönelik düzenlediğimiz operasyonlarla 17 bin 684 şahsı gözaltına aldık. Bu şahıslar
Türkiye'den Suriye'ye 'İletişim' iş birliği ziyareti Türkiye'den Suriye'ye 'İletişim' iş birliği ziyareti
Edirne Keşan’da motosiklet denetimlerine devam Edirne Keşan’da motosiklet denetimlerine devam
Saros'ta 2,5 metrelik köpekbalığı balıkçıları şaşırttı Saros'ta 2,5 metrelik köpekbalığı balıkçıları şaşırttı
Yükseköğretim katkı payları ve öğrenim ücretleri belirlendi Yükseköğretim katkı payları ve öğrenim ücretleri belirlendi