Ordu'da Döşemedibi-Bayramca yolu betonla güçleniyor

Ordu'da Döşemedibi-Bayramca yolu betonla güçleniyor


Yaşam 4.09.2025 13:21:00 0
Ordu

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye’de yıllardır beklenen yol sorununu çözüme kavuşturuyor.

ORDU (İGFA) - Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesi Döşemedibi-Bayramca Mahallesi bağlantı yolunda başlattığı beton yol çalışmasıyla bölge halkının uzun süredir yaşadığı ulaşım sorununa kalıcı çözüm getiriyor. Toplam 1.2 kilometrelik güzergâhta yürütülen çalışmalar, mahalle sakinlerinin büyük memnuniyetine neden oldu.

BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Yıllardır hasretle bekledikleri yolun yapılmasıyla Döşemedibi-Bayramca Mahallesi sakinleri büyük sevinç yaşadı. Çalışmalar dolayısıyla büyük memnuniyet duyan vatandaşlar Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler.

Mahalle sakinleri şöyle konuştular:

“30 yıldır bu yolun yapılmasını bekliyoruz. Bizlere bu imkanı sunan Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Çok sevinçliyiz. Hasretimiz artık bitti.”

RAHAT ULAŞIM İMKANI SUNULACAK

Hizmetin devam ettiği Döşemedibi-Bayramca’da çalışmalar kısa sürede tamamlanacak.

Dayanıklılığı ile bilinen beton yollun yapılmasıyla birlikte bölgedeki ulaşım ağı güçlendirilerek vatandaşlara rahat bir şekilde ulaşım imkanı sunulacak.

Başkan Erdoğan son sözü söyledi muhtarlıklar kapanıyor mu Muhtarlıkların kapatılmasına yönelik iddialara ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Muhtarlıkların kapanması diye bir şey asla söz konusu değil." diyerek kesin bir ifadeyle böyle bir durumun olmadığının altını çizd
Artık yeni adıyla hizmet verecek Eğirdir Kemik Eklem ve Rehabilitasyon Hastalıkları Hastanesi, yeni ismiyle hizmet vermeye başladı.
Isparta’da Uzman Estetisyen Evinde Ölü Bulundu Yakınlarının haber alamadığı genç estetisyen evinde ölü bulundu.
Antalya Emniyet Müdürü İlker Arslan hakkında gözaltı kararı Görevden uzaklaştırılan Antalya Emniyet Müdürü İlker Arslan hakkında, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltı kararı verildi. Arslan hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
Kaş Kalkan’da ışıklarda maddi hasarlı kaza Kaş’ın Kalkan Mahallesi’nde ışıklı kavşakta iki aracın çarpışması sonucu maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi, yaralanan olmadı.