Ordu Kumru’da trafik düzenleme projesi başlıyor

Ordu Kumru’da trafik düzenleme projesi başlıyor


Gündem 11.07.2025 17:06:55 0
Ordu Kumru’da trafik düzenleme projesi başlıyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Temmuz Ayı toplantısı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan başkanlığında yapıldı.

ORDU (İGFA) - Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Temmuz Ayı toplantısı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan başkanlığında yapıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda Altınordu, Akkuş, Kumru ve diğer ilçelerde yapılacak çalışmalar ele alınarak karara bağlandı.

ALTINORDU’DAKİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARININ VASIFLARI DEĞİŞİYOR

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan Başkanlığında yapılan toplantıda Altınordu ilçesinde hizmet veren toplu taşama araçlarının vasıfları isteğe bağlı olarak değiştirilmesinin önü açıldı. Yapılacak çalışma yolcu sayısı ve tonajı aynı olmak kaydı ile farklı model araçlarla da taşımacılık yapılabilecek. Alınan bu karar ile Toplu Taşımacılık yapan esnaflarında büyük bir mağduriyeti giderilmiş oldu.

KUMRU İLÇESİNDE TRAFİK DÜZENLEME PROJESİ BAŞLIYOR

Ordu’nun ilçelerinde trafik düzenlemeleri ile şehirde düzeni sağlayan Büyükşehir Belediyesi, Altınordu, Ünye, Fatsa’nın ardından Kumru ilçesinde büyük bir trafik düzenlemesine başlıyor. Kurum ve kuruluşlar ile yapılan görüşmenin ardından başlayan “Kent İçi Trafik Düzenleme Projesi” ile şehrin daha modern hale getirilmesi hedefleniyor. Çalışma ile durak, park yeri, bisiklet yolu, yaya yolu ve diğer bütün trafik işaret ve yerleri belirlenecek. Kumru’ya ayrı bir değer katacak olan çalışmanın kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor. Yapılacak olan çalışma Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yapılacak.

AKKUŞ İLÇESİNDEN ORDU’YA DİREKT SEFERLER BAŞLIYOR

Gerçekleştirilen Temmuz ayı UKOME Toplantısı’nda Akkuş ilçesi için önemli bir karara imza atıldı. Akkuş Belediyesinin talebi ile yapılan çalışmada daha önce Ordu merkeze direkt seferler olmayışı mağduriyet oluşturuyordu. Bu durumun önüne geçmek için yapılan görüşmeler neticesinde Akkuş’tan Ordu’ya direkt seferler başlatılacak. Ünye merkeze girmeden çevre yolunu kullanarak yapılacak olan seferlerin ilk etapta günde 1 araç ile yapılacak.

Antalya açıklarında 2 bin yıllık gemi batığı: Yüzlerce tarihi seramik gün yüzüne çıkarıldı Geç Helenistik ve Erken Roma dönemine ait, 45 metre derinlikte keşfedilen yüzlerce seramik arkeologları heyecanlandırdı.
Isparta'ya 7 katlı yeni otopark geliyor Isparta Belediyesi, şehir merkezindeki otopark sorununu çözmek için harekete geçti
Gölcük tabiat parkı’nda aile kampı düzenlendi 2025 Aile Yılı etkinlikleri kapsamında Gölcük Tabiat Parkı’nda düzenlenen Aile Kampı, doğayla iç içe bir ortamda aileleri bir araya getirdi. Vali Abdullah Erin’in açılışını yaptığı etkinlikte, sevgi, paylaşım ve birliktelik ön pla
Muhittin Böcek’in yerine Büşra Özdemir geldi! Antalya’da birçok ilk yaşandı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in 5 Temmuz’da tutuklanmasının ardından Antalya Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında boşalan başkanlık makamına CHP Grup Başkanvekili ve Kepez Belediye Meclis Üyesi Büşra Özde
Huawei, üst üste 4. kez Dosya ve Nesne Depolama Platformları kategorisinde 2025 Gartner Peer Insights müşterilerinin tercihi seçildi Huawei, üst üste 4. kez Dosya ve Nesne Depolama Platformları kategorisinde 2025 Gartner Peer Insights müşterilerinin tercihi seçildi