Oğuz: MHP’li başkanlarımızla çözüm odaklı adımlar atıyoruz

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz’dan MHP’li Başkanlara Teşekkür: “Birlikte Hizmete Devam Edeceğiz”


Gündem 8.05.2025 16:05:00 0
Oğuz: MHP’li başkanlarımızla çözüm odaklı adımlar atıyoruz

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanı Mustafa Gün ve beraberindeki belediye başkanlarına gerçekleştirdikleri nazik ziyaret için teşekkür etti.

Milletvekili Oğuz paylaşımında, Altınyayla Belediye Başkanı Selen Kınalı, Çeltikçi Belediye Başkanı Ramazan Ezin, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper ve Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan ile yapılan görüşmede, şehirdeki ihtiyaçların ele alındığını ve çözüm odaklı istişarelerde bulunulduğunu belirtti.

Yerel ve merkezi yönetim arasındaki güçlü iş birliğine vurgu yapan Oğuz, “Hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” diyerek, Burdur’da hizmet odaklı siyaset anlayışının süreceğinin altını çizdi.

Bu görüşme, Cumhur İttifakı'nın Burdur’daki uyumlu çalışmasının bir yansıması olarak değerlendirilirken, şehirdeki projelere ivme kazandırması bekleniyor.

Kocaeli Kirazdere'ye 2 yılda 16 bin alabalık salındı Kocaeli Kirazdere'ye 2 yılda 16 bin alabalık salındı
Korteks, 'süreç iyileştirme' birincisi oldu Korteks, 'süreç iyileştirme' birincisi oldu
Orman yangınlarına karşı eş zamanlı temizlik Orman yangınlarına karşı eş zamanlı temizlik
Ankara Üniversitesi’nden Bakü’de sağlık turizmi hamlesi Ankara Üniversitesi’nden Bakü’de sağlık turizmi hamlesi
En çok Instagram'da zaman geçiriliyor En çok Instagram'da zaman geçiriliyor