Gündem

Gündem Haberleri

Nur Germen vefat etti

Galatasaray basketbol takımının eski kaptanlarından, Milli Takım eski baş antrenörü, Türk basketbolunun unutulmaz isimlerinden Nur Germen yaşamını yitirdi.


Gündem 1.10.2021 12:00:00 0
Nur Germen vefat etti

Türk basketbolunun duayen isimlerinden Nur Germen, 73 yaşında hayatını kaybetti.

NUR GERMEN KİMDİR?
Nur Germen 1948 yılında Ankara'da doğmuştu. Türk basketboluna her kademede büyük hizmet eden Nur Germen, Kolejliler, Galatasaray, Muhafızgücü, Tofaş SAS ve Yenişehir Meysu'da forma giydi.

70 ve 80'li yıllarda oyuncu, sonrasında antrenör olarak Türk basketbolunda iz bırakan Germen, 1984-85 sezonunda Galatasaray ile bir şampiyonluk yaşamıştı.

Germen, son yıllarda basketbol yorumculuğu yapıyordu.


Dalgın tır şöförü yolda oluşan çukura düştü Adana'da kum yüklü bir tır, seyir halindeyken yolda oluşan çukura düştü. Tırda yüklü kum yola saçılırken, sürücü çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan kurtarıldı.
Vali Baruş, Eğirdir Belediye Başkanı Özer’i Konuk Etti 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleriyle Eğirdir Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Özer beraberindeki Belediye Meclis Üyeleriyle Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti.
Kurbanlık fiyatı 13 bin TL’den başlıyor Yaklaşan bayram öncesinde kurbanlık fiyatları belirlendi. Büyükbaş canlı kilogram fiyatı 280 ila 340 TL arasında, küçükbaş ise 250 ila 300 TL arasında olacak. Bu durumda küçükbaşın fiyatı 13 bin TL’den başlayacak.
“İktidar-muhalefet fark etmez Eğirdir Gölü’nü el birliği ile kurtaralım” “İktidar-muhalefet fark etmez Eğirdir Gölü’nü el birliği ile kurtaralım”
Mor Narpın 'ın müzik terapisi Mor Narpın 'ın müzik terapisi