Muğla Büyükşehir Meclisi, Mart oturumunu İstiklal Marşı ile yaptı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Mart ayı Meclisinde İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yılı dolayısıyla İstiklal Marşı okundu ve vatan şairi Mehmet Akif Ersoy anıldı.


Gündem 12.03.2021 11:00:00 0
Muğla Büyükşehir Meclisi, Mart oturumunu İstiklal Marşı ile yaptı

MUĞLA (İGFA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi Mart ayı Meclis toplantısı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün başkanlığında gerçekleştirildi. Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen ve canlı yayınlanan Mart Ayı toplantısı 40 maddelik gündem ile toplandı.

Büyükşehir Mart ayı meclisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün İstiklal Marşı’nın 100. Yılını kutlaması ile başladı. 12 Mart 1921 yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin milli marşı olan İstiklal Marşı’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde büyük bir coşku ile okunarak kabul edildiğini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürünün konuşması ardından  Kurtuluş Savaşı’nın başkomutanı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vatan için canını hiçe sayan şehitler ve vatan şairi Mehmet Akif Ersoy için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile meclis toplantısına geçildi. 


Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, katıldığı canlı yayında asgari ücrete ara zamma ilişkin sorulan soruya "Temmuz'da artış yapılmayacağı dikkate alınarak Ocak ayında ona göre artış yapıldı. Ekonomi denge işidir. Bunu
Kamuya 40 bin 538 personel alımı yapılacak! 26 kurum başvuru şartlarını açıkladı 26 kamu kurumunun 40.538 personel alımı Resmi Gazete'de yayımlandı. Lisans, ön lisans, ortaöğretim mezunlarından personel alımı yapacak olan kurumlar başvuru şartlarını açıkladı. Buna göre 6 bakanlığında dahil olduğu listede kamu
Dalgın tır şöförü yolda oluşan çukura düştü Adana'da kum yüklü bir tır, seyir halindeyken yolda oluşan çukura düştü. Tırda yüklü kum yola saçılırken, sürücü çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan kurtarıldı.
Vali Baruş, Eğirdir Belediye Başkanı Özer’i Konuk Etti 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleriyle Eğirdir Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Özer beraberindeki Belediye Meclis Üyeleriyle Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti.
Kurbanlık fiyatı 13 bin TL’den başlıyor Yaklaşan bayram öncesinde kurbanlık fiyatları belirlendi. Büyükbaş canlı kilogram fiyatı 280 ila 340 TL arasında, küçükbaş ise 250 ila 300 TL arasında olacak. Bu durumda küçükbaşın fiyatı 13 bin TL’den başlayacak.