Milletvekili Özel Kanal24 Canlı Yayınında Tbmm’nin Yeni Yasama Yılını Değerlendirdi

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Kanal 24 Canlı Yayınında TBMM’nin yeni yasama yılını değerlendirdi.


Gündem 1.10.2021 22:27:00 0
Milletvekili Özel Kanal24 Canlı Yayınında Tbmm’nin Yeni Yasama Yılını Değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılış konuşmasına değinen Milletvekili Özel, “sayınCumhurbaşkanımız çok kapsamlı ve kucaklayıcı mesajlar verdi. Bütünleştirici açıklamalar yaptı” dedi.

Türkiye’nin pandemi döneminde başarılı bir sınav verdiğine dikkat çeken Milletvekili Özel, “Ekonomimiz büyüme ile güçlenmeye devam ediyor. Pandemi dönemini atlattığımızda Türkiye ekonomisi daha da güçlü olarak çıkacaktır bu süreçten” diye konuştu.

Yeni yasama yılında Milletin faydasına olacak kanunlara imza atılacağını söyleyen Milletvekili Özel, TBMM’nin yeni yasama yılının hayırlı olmasını diledi.


Antalya'da geleceğin müzisyenlerine sertifika Antalya'da geleceğin müzisyenlerine sertifika
Başkan Başdeğirmen: Birlik beraberlik içinde hizmete devam edeceğiz Başkan Başdeğirmen: Birlik beraberlik içinde hizmete devam edeceğiz
Altyapıdan gelen gençlerimizin istek ve hırsları bizi daha ileri götürecektir Altyapıdan gelen gençlerimizin istek ve hırsları bizi daha ileri götürecektir
KONYAALTIN'DA BEBEKLER VE BABALARI KIYASIYA YARIŞTI Konyaaltı Belediyesi’nin 2 Mayıs Dünya Bebek Günü kapsamında gerçekleştirdiği “Bebek Günleri” ‘Bebek Emekleme Yarışması’ ve ‘Babalarla Bebek Bezi Bağlama Yarışması’ ile sona erdi. Babaların ve bebeklerin renkli görüntüler oluşturd
Kumluca 25.tarım ve seracılık festivalinde kadınlar matinası etkinliği Kumluca 25.Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında düzenlenen Kadınlar Matinesi etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.