MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN YENİ YIL MESAJI


Yaşam 31.12.2019 20:47:00 0
MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN YENİ YIL MESAJI
Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, yeni yıl dolayısı ile tebrik mesajı yayımladı.
 
Milletvekili Gökgöz mesajında;
 
“Her yeni yıl, geçmiş yılların getirdiği tecrübenin, birikimin üzerine inşa edilecek yeni bir başlangıç, yeni bir heyecan ve umut demektir.
 
Terör eylemleri, ekonomik saldırılar ve pek çok badireye rağmen Türkiye; demokratik, siyasal ve ekonomik büyüme istikrarını 2019’da da sürdürmüştür ve sürdürmeye devam edecektir.
 
Yerli ve milli savunma sanayisinde atılan tarihi adımlar, 60 yıllık özlem olan yerli otomobil, Kanal İstanbul gibi mega projeler bu gelişmelere en açık örneklerdir.
 
Bu azim ve kararlılıkla, milletimizden aldığımız güçle 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz.
 
Bu duygu ve düşünceler ile 2020 yılının; milletçe dayanışmamızın artması, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi ve başta aziz milletimiz olmak üzere tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor, bütün Ispartalı hemşehrilerimizin yeni yılını tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor
Isparta'da yağmur sonrası rengarenk görüntüler Isparta, son yağmurların ardından doğal bir görsel şölene ev sahipliği yapıyor. İkindi saatlerinde gökyüzünde beliren muhteşem gökkuşağı, şehre adeta büyülü bir atmosfer kazandırıyor.
Şehit Astsubay Şen, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta devriye görevi sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen (23) memleketi Antalya'da toprağa verildi. 51'inci doğum gününde anne Ayşe Şen, oğlunun Türk bayraklı tabutu yanında
Uluborlu belediye Başkanı Bakır ISTUDAK üyelerini misafir etti Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, bölgede gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından, ISTUDAK Dernek üyeleri ile bir araya geldi.
Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti