MHP Kilis İl Kadın Kolları Başkanı kadına şiddeti kınadı

Milliyetçi Hareket Partisi Kilis İl Kadın Kolları Başkanı Meltem Aşir, "Bir kadına tekme atmak yalnızca karnındaki bebeğin hakkıdır" dedi.


Gündem 7.03.2021 16:00:00 0
MHP Kilis İl Kadın Kolları Başkanı kadına şiddeti kınadı

KİLİS (İGFA) - MHP Kilis İl Kadın Kolları Başkanı Meltem Aşir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

1 yılda 408, 65 günde ise 67 kadının katledildiğini vurgulayan Aşir, "Kefenler kadınları sarmaya yetmiyor. Yüreğimiz parçalanıyor, her haberde aynı şekilde sarsılıyoruz. Kadın öldürüldüğünde, şiddete uğradığında üzerinde yaşadığımız dünya ve kurduğumuz medeniyet ağlıyor. Çaresiz değiliz!
Kadını-erkeği hep birlikte bu insanlık dışı hareketlerle mücadele etmeliyiz. Kadına şiddet değil sevgi göstermesini, erkekliğin kadına vurmakta değil korumakta olduğunu, hiçbir canlının yaşama hakkının kendi elinde olmadığını hep birlikte öğrenelim ve öğretelim. Kadına saygı Türk’ün töresindendir.Kadına yönelik her türlü şiddeti kınıyorum" dedi.

 


Akaryakıt fiyatlarında yeni uygulama: Artık yasak! 15 Mayıs'tan itibaren başlıyor Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt fiyatları için çok kritik bir karara imza attı. Buna göre VMax, Vpro gibi ifadelerle daha yüksek fiyata satılan benzin ve motorin için tek fiyat dönemini başlattı. Karar Resmi Gaz
Benzin ve motorine dev indirim geliyor! Dolar kurundaki stabil durum devam ederse, pazartesi gece yarısı itibarıyla benzine 1.80 TL, motorine ise 1.20 TL indirim yapılacak. İndirim sonrası İstanbul, Ankara ve İzmir'de yeni fiyatlar belirlendi.
ISPARTA'DA GÜLCÜLER 12 BİN TON REKOLTE BEKLİYOR Hava sıcaklığının yüksek seyretmesi ile 10 gün öne alınan gül hasadı başladı. Bu yıl 12 bin ton rekolte bekleniyor.
Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti