Mardin'de Başkan Şahin'den asfalt çalışmalarına yakın mercek

Mardin'de Başkan Şahin'den asfalt çalışmalarına yakın mercek


Yaşam 15.05.2025 16:04:40 0
Mardin

Mardin'in Midyat İlçe Belediye Başkanı Veysi Şahin, Ulu Cami Mahallesi’nde sürdürülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

MARDİN (İGFA) - Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Ulu Cami Mahallesi’nde sürdürülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Midyat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü iş birliğinde yürütülen çalışmalar kapsamında, Şehit Öğretmen Sıtkı Abdioğlu Caddesi’nin altyapısı yenileniyor ve sıcak asfalt serimi gerçekleştiriliyor.

Yürütülen çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Şahin, “Midyat Belediyesi olarak vatandaşlarımızın daha güvenli, konforlu ve modern bir ulaşım imkanına kavuşabilmesi adına ilçemiz genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarımıza kesintisiz devam ediyoruz. Bu kapsamda, cadde üzerindeki mevcut yol altyapısı tamamen yenileniyor ve asfaltlama çalışmaları titizlikle sürdürülüyor” dedi.

Şahin, çalışmaların belirlenen program çerçevesinde hızla tamamlanmasının hedeflendiğini belirtti.

Isparta 8. kez kitap fuarına ev sahipliği yapıyor “Kitaplar Gül Açıyor” temasıyla düzenlenen 8. Isparta Kitap Fuarı, Gökkubbe Fuar Alanı’nda açıldı. Yaklaşık 150 yayınevinin katıldığı fuar, 10 gün boyunca kitapseverleri ağırlayacak.
Girişimci Kadınlar Yılbaşı Pazarı Isparta’da kapılarını açtı TOBB Isparta Kadın Girişimciler Kurulu tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen Girişimci Kadınlar Yılbaşı Pazarı, Barida Hotels’de ziyaretçileriyle buluştu. Etkinlik, 14 Aralık 2025’e kadar devam edecek.
Başkan Hatice Sekmen, İlçe ve Kırsalda Sorunları Hızla Çözüyor İbradı Belediyesi Fen İşleri ekipleri, İbradı–Üzümdere yolunda bozulan bölgelerde bakım ve yama çalışmalarını tamamlayarak ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirdi.
Antalya'da 13 Bin Marulla Türk Bayrağı Antalya’da çiftçiler, 13 bin marul fidesiyle tarlada dev bir Türk bayrağı deseni oluşturarak hem üretime hem de milli değerlere dikkat çekti.
Muhasebeciler sahte belge ve dijital denetimi masaya yatırdı Isparta SMMMO’nun düzenlediği seminerde sahte belge kullanımı ve yeni nesil dijital denetim sistemi “Kurgan” hakkında meslek mensuplarına kapsamlı bilgiler aktarıldı. Seminer, yoğun katılım ve uzman sunumlarıyla dikkat çekti.