Manisa’nın içme suyu altyapısında güç birliği

Manisa’nın içme suyu altyapısında güç birliği


Gündem 14.05.2025 13:22:43 0
Manisa’nın içme suyu altyapısında güç birliği

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Talat Postacı, beraberindeki heyetle birlikte Devlet Su İşleri (DSİ) İzmir 2. Bölge Müdürü Hüseyin Koray Bilgi’yi makamında ziyaret etti.

MANİSA (İGFA) - MASKİ, “Güçlü Altyapı, Sağlıklı Gelecek” hedefiyle altyapı yatırımlarını kararlılıkla sürdürüyor. “Ortak Akıl, Hızlı Hizmet” anlayışıyla kurumlar arası iş birliğini ön planda tutan MASKİ, altyapı çalışmalarını daha hızlı, daha etkili ve sürdürülebilir şekilde hayata geçiriyor.

Bu kapsamda, MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı, Genel Müdür Yardımcısı Bircan Kaynak, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Orhan Gökdemir, Projeler Dairesi Başkanı Hami Berk Yakıcı ve ilgili birim yetkilileriyle birlikte DSİ İzmir 2. Bölge Müdürü Hüseyin Koray Bilgi’yi makamında ziyaret etti. Manisa’nın farklı bölgelerinde devam eden ortak çalışmalar masaya yatırılırken yeni projelerin hayata geçirilmesine yönelik değerlendirmeler de yapıldı.

“MANİSA’NIN ALTYAPISINI GELECEĞE HAZIRLIYORUZ”

MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı, “İçme suyu kaynaklarımızın verimli şekilde değerlendirilmesi, altyapı hatlarımızın güncellenmesi ve taşkın riskine karşı önleyici çözümler üretme konularında yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Kent merkezinden kırsal mahallelere kadar birçok noktada içme suyu isale ve şebeke hatlarını yeniliyor, ekonomik ömrünü tamamlamış sistemleri çağdaş standartlara uygun hale getiriyoruz. Aynı zamanda, yağmur suyu tahliye hatları, menfez uygulamaları ve atık su arıtma kapasitesini genişletmeye yönelik çevre odaklı yatırımlarımıza da aralıksız devam ediyoruz. Şu an devam eden yatırımlarımız ve alternatif su kaynağı çalışmalarımız ile ilgili görüşme yaptık. ” dedi.

“KARŞILIKLI BİLGİ ALIŞVERİŞİ MANİSA’NIN GELECEĞİ İÇİN ÖNEM ARZ EDİYOR”

Postacı, “Projelerimizin hem planlama hem de uygulama aşamalarında hız ve verimlilik kazanmamız açısından kurumlar arası koordinasyon büyük bir rol oynuyor. DSİ başta olmak üzere ilgili kamu kuruluşlarıyla yürüttüğümüz yapıcı iş birlikleri sayesinde yatırımlarımızı çok daha etkili ve sürdürülebilir bir şekilde hayata geçirme imkanı buluyoruz. Bugünkü ziyaret de bu anlamda oldukça kıymetliydi. Karşılıklı bilgi alışverişi ve ortak hedefler doğrultusunda atılan her adım, Manisa’nın geleceği için önemli bir kazanım niteliği taşıyor” diye konuştu.

CHP'den Borsa'ya ziyaret CHP İl Örgütü Isparta Ticaret Borsası yönetimini ziyaret etti. Ziyarette, Isparta tarımının durumu konuşuldu.
Bucak Melli'ye fiber internet gelecek Kocaaliler'de Fiber İnternet İçin Önemli Adım: Başkan Delen ve Türk Telekom Yetkilisi Bir Araya Geldi
Isparta Belediyesi ücretsiz fidan dağıtımı yapacak Isparta Belediyesi, “Fidanlar Bizden Meyveler Sizden” sloganıyla 15 Mayıs Perşembe günü saat 10.00’da belediye binası önünde elma ve şeftali fidanı dağıtacak. Başkan Şükrü Başdeğirmen, Isparta’nın yeşil dokusunu artırmak amacıyla
Isparta'da emeklilerden başkan Başdeğirmen’e hizmet teşekkürü Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Başkan Başdeğirmen’in şehre büyük hizmetler yaptığını belirten Ersal, “
Engelliler haftasına anlamlı başlangıç: Memur-Sen’den duyarlılık ziyareti Memur-Sen Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç, Engelliler Haftası kapsamında, engelli ve yaşlı bireylere yönelik örnek hizmetlerinden dolayı Isparta Halk Otobüsleri Kooperatifi’ne teşekkür plaketi takdim etti.