Manisa Keçiliköy’de kanalizasyon sorunu çözüldü


Gündem 20.10.2021 17:30:00 0
Manisa Keçiliköy’de  kanalizasyon sorunu çözüldü

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Keçiliköy mahallesi 5627 sokakta yaşanan ana kanalizasyon hattı tıkanıklığına müdahale ederek sorunu giderdi.

MANİSA(İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Yunusemre ilçesine bağlı Keçiliköy mahallesi 5627 sokakta bulunan ana kanalizasyon hattında yaşanan tıkanıklığa müdahale etti.

Tıkanıklığa sebep olan evsel atıklar kanalizasyon hattından çıkartılarak sorun giderildi. Son olarak rögar kapağı değişikliği ve baca teşkil çalışması da yapılarak müdahale kolaylığı da sağlanmış oldu.


Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI