Manisa ÇÖZMER personeline diksiyon eğitimi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çözüm Merkezi’nde (ÇÖZMER) görev yapan personellere, güzel ve etkili konuşma becerisi kazandırmak amacıyla diksiyon eğitimi düzenledi.


Gündem 1.04.2021 18:30:00 0
Manisa ÇÖZMER personeline diksiyon eğitimi
MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi Çözüm Merkezi’nde görev yapan personellere yönelik Halkla İlişkiler Şube Müdürü Yonca Ekmekçi tarafından, diksiyon eğitimi verildi. Eğitim Şube Müdürü Funda Arslan’ın da yer aldığı eğitim programında, doğru ve etkili konuşmanın önemine değinildi. İnteraktif bir şekilde gerçekleşen eğitimde Halkla İlişkiler Şube Müdürü Yonca Ekmekçi, “Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü ile ilgili gelen talep ve şikâyetler vatandaşlarımız tarafından ÇÖZMER’e aktarılıyor. Bu anlamda halkımızla doğrudan temas noktalarındaki personelimizin doğru ve etkili Türkçe konuşmasını önemsiyoruz” dedi. Etkin iletişimin sorunların doğru bir şekilde algılanıp, çözümüne yön vermeye katkı sağlayacağını da sözlerine ekleyen Ekmekçi, vurgu, tonlama ve ses organlarının doğru kullanılabilmesi gibi konulara değindi.
ADD Bursa'dan terör örgütünün fesih bildirisine sert tepki! Lozan ve Atatürk ilkeleri vazgeçilmezimizdir ADD Bursa'dan terör örgütünün fesih bildirisine sert tepki! Lozan ve Atatürk ilkeleri vazgeçilmezimizdir
Bursa Nilüfer’de lavanta hasadı başladı Bursa Nilüfer’de lavanta hasadı başladı
Başkan Alper Taban Sinanbey’de vatandaşlarla buluştu Başkan Alper Taban Sinanbey’de vatandaşlarla buluştu
Tarihi Kosova Sancağı Harbiye Askerî Müzesi'nde sergileniyor Tarihi Kosova Sancağı Harbiye Askerî Müzesi'nde sergileniyor
Konyaaltın’da Afgan Mafyası: Zorla evlerini alıyorlar Turizmin başkenti Antalya’nın gözde ilçesi Konyaaltı’nda yabancı yerleşimciler ile birlikte ortaya çıkan bazı iddialar panik havası yaşatmaya başladı.