Malatyada yağ bidonundan esrar çıktı

Malatya’da durdurularak aranan bir yolcu otobüsünde emanet olarak görünen yağ bidonunda 1,5 kilogram esrar bulundu.


Gündem 1.03.2021 14:30:00 0
Malatyada yağ bidonundan esrar çıktı

MALATYA (İGFA) - Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, batı illerine giden bir yolcu otobüsünde arama kararına istinaden durduruldu. Yolcu otobüsünde yapılan aramada emanet olarak alt bagaj bölümünde bulunan yağ bidonu içerisinde gizlenmiş vaziyette yaklaşık 1,5 kilogram ağırlığında kubar esrar ele geçirildi. Esrarın kime ait olduğu tespit edilemezken, otobüs muavini ve şoförün konuyla ilgili ifadesi alınarak yasal işlem yapıldı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI