Lalapaşa'da göçmen kaçakçılığı operasyonu: 6 kişi yakalandı

Lalapaşa'da göçmen kaçakçılığı operasyonu: 6 kişi yakalandı


Gündem 16.04.2024 11:33:22 0
Lalapaşa

Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda 6 kişi yakalandı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne Jandarma Komutanlığı, göçmen kaçakçılığı ile mücadele kapsamında Lalapaşa ilçesinde 6 kişiyi yakaladı.

Edinilen bilgilere göre, Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Lalapaşa ilçesi Demirköy köyü sınırları içerisinde devriye görevi sırasında yurt dışına kaçmaya çalışan 5 Mısır uyruklu düzensiz göçmen ve 1 organizatör şahsı yakaladı.

Göçmen kaçakçılığında kullanılan 1 araç da ele geçirildi. Yakalanan göçmenler, ülkelerine iade edilmek üzere Edirne İl Göç İdaresine teslim edildi.


ANTALYA GENÇLİK MERKEZİ PEHLİVANLARI ER MEYDANLARINDA BİZDE VARIZ DEDİLER ANTALYA GENÇLİK MERKEZİ PEHLİVANLARI ER MEYDANLARINDA BİZDE VARIZ DEDİLER
Serik’te Engelliler haftası kutlandı Serik’te Engelliler haftası kutlandı
SUCU: “ESNAF FAİZ KARARINI HAK ETMİYOR” Antalya Otelciler, Pansiyoncular, Camcılar, Reklamcılar ve Matbaacılar Esnaf Odası Başkanı Özcan Sucu, yaptığı açıklamada esnafın bu faiz kararını hak etmediğini belirtti.
Özel bireylerin temsili askerliğinde gurur, sevinç ve gözyaşı bir arada yaşandı Özel bireylerin temsili askerliğinde gurur, sevinç ve gözyaşı bir arada yaşandı
2024 Yılı SUDUM Toplantısı Gerçekleştirildi 2024 Yılı SUDUM Toplantısı Gerçekleştirildi