Kocaeli Ormanyada "Ormanlarımız Yok Olmasın" sergisi


Gündem 27.10.2021 12:30:00 0
Kocaeli Ormanyada

Kocaeli sınırları içinde bulunan vatandaşlar için doğa alanı olan Ormanyada, Güzel Sanatlar ve Anadolu Liseleri öğrencileri tarafından yapılan resimler " Ormanlarımız Yok Olmasın" adıyla sergide sunuldu.

KOCELİ(İGFA)- Kartepe Güzel Sanatlar Lisesi, Çayırova Yapı Kredi ve Çolakoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Gebze Çolakoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nden “1000 Okul Projesi” kapsamında sergilenmeye değer görülen eser Ormanya Sergi Salonu’nda yerini aldı. 

Doğa ile tuvallerin buluştuğu, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliğince gerçekleştirilen “Ormanlarımız Yok Olmasın” temalı canlı performans resim etkinliği, 33 öğrenciyle Ormanya'da gerçekleştirildi.  Sergiyi gezmek isteyenler  15 Aralık tarihine kadar ziyaret edebilir. 


Akaryakıt fiyatlarında yeni uygulama: Artık yasak! 15 Mayıs'tan itibaren başlıyor Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt fiyatları için çok kritik bir karara imza attı. Buna göre VMax, Vpro gibi ifadelerle daha yüksek fiyata satılan benzin ve motorin için tek fiyat dönemini başlattı. Karar Resmi Gaz
Benzin ve motorine dev indirim geliyor! Dolar kurundaki stabil durum devam ederse, pazartesi gece yarısı itibarıyla benzine 1.80 TL, motorine ise 1.20 TL indirim yapılacak. İndirim sonrası İstanbul, Ankara ve İzmir'de yeni fiyatlar belirlendi.
ISPARTA'DA GÜLCÜLER 12 BİN TON REKOLTE BEKLİYOR Hava sıcaklığının yüksek seyretmesi ile 10 gün öne alınan gül hasadı başladı. Bu yıl 12 bin ton rekolte bekleniyor.
Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti