Kocaeli İtfaiyesi Tekirdağlılara eğitim verdi

Kocaeli İtfaiyesi Tekirdağlılara eğitim verdi


Gündem 5.05.2024 09:21:42 0
Kocaeli İtfaiyesi Tekirdağlılara eğitim verdi

Tekirdağ’da kurulu bulunan Muratlı Karton firmasının acil durum ekiplerine Kocaeli İtfaiyesi tarafından eğitim verildi

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, sadece il genelinde değil, talep ve ihtiyaç olması halinde ülke genelinde hizmet veriyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı İtfaiye Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü Eğitim Birimi (KOBİTEM) tarafından Tekirdağ iline bağlı Muratlı ilçesinde kurulu bulunan Muratlı Karton firmasının acil durum ekiplerine eğitim verildi. Firma çalışanları eğitim için Kocaeli’ne geldi. Sanayi Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde yer alan İtfaiye Dairesi Başkanlığı hizmet binasının hemen arkasındaki İtfaiye Eğitim Merkezi tesislerinde, firma çalışanlarına yönelik olarak İleri Düzey Yangınla Mücadele eğitimi verildi.

İLERİ DÜZEY YANGINLA MÜCADELE EĞİTİMİ

Tesiste yer alan simülatörler vasıtasıyla uygulamalı olarak kişisel koruyucu donanım, kapalı ve dumanlı ortamlarda hareket tarzı, yangın söndürme maddeleri ve söndürme teknikleri, ekip organizasyonu ve çalışması hakkında uygulamalı bilgi aktarıldı.


Düzce'de arama kurtarma tatbikatı Düzce'de arama kurtarma tatbikatı
Başkanlardan başarılı basketbol maçında keyifli anlar Başkanlardan başarılı basketbol maçında keyifli anlar
2. Aferez Merkezleri ve Hematoloji Çalışanları Buluşması başarıyla gerçekleşti 2. Aferez Merkezleri ve Hematoloji Çalışanları Buluşması başarıyla gerçekleşti
CHP Genel Başkanı Özel’den İmamoğlu’na tebrik ziyareti CHP Genel Başkanı Özel’den İmamoğlu’na tebrik ziyareti
Kkardeş kentler yemekte buluştu Kkardeş kentler yemekte buluştu