Kocaeli hasarlı binaları yıkıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, "Afete Hazır Kocaeli" adı altında çalışmalarına devam ediyor. Hasarlı ve metruk yapıların yıkımına başlandı.


Gündem 4.10.2021 13:00:00 0
Kocaeli hasarlı binaları yıkıyor

KOCAELİ(İGFA)-  Afete Hazırlık kapsamında Kocaeli Büyüşehir Belediyesi ekipleri, hasarlı ve metruk yapı yıkımı çalışmalarında Kartepe 21 bina, Darıca'da 9 bina yıkıldı. 

Deprem başta olmak üzere doğal afetlere hazırlık için belediye ekiplerinin başladığı çalışmada 1999 Marmaram Depremi sonrası kalan hasarlı ve metruk binalar yıkılıyor.İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Planlama Şube Müdürlüğünce Kartepe genelinde 15 adet
orta hasarlı bina ile 6 adet metruk binanın yıkımı yapıldı.Darıca ilçe merkezinde ise tehlike arz eden 5 katlı metruk ve 2 orta hasarlı binanın da yıkım çalışmaları başladı. 

 


Udoor’dan Isparta 32 Spor’a maddi destek Udoor’dan Isparta 32 Spor’a maddi destek
Aksu heyetinden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, meclis üyeleri ve AK Parti ilçe teşkilatı, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret ettiler.
Başkan Başdeğirmen’den 1 mayıs mesajı Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.
Artık sevkleri sonlandıracak! Burdur Devlet Hastanesinde hizmete başladı Artık sevkleri sonlandıracak! Burdur Devlet Hastanesinde hizmete başladı
BURDUR HAŞHAŞ HELVASI COĞRAFİ İŞARET BELGESİ ALDI Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından coğrafi işaret belgesi verilen Burdur Haşhaş Helvası için Valilikte basın bilgilendirme toplantısı düzenledi.