Keşan emniyeti özel çocukları ziyaret etti

Keşan emniyeti özel çocukları ziyaret etti


Gündem 8.05.2024 17:03:43 0
Keşan emniyeti özel çocukları ziyaret etti

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü, özel eğitim alan çocukları ziyaret ederek onlara moral verdi.

Erdoğan DEMİR / KEŞAN POSTASI

EDİRNE (İGFA) - 6 Mayıs 2024 günü Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Motosikletli Polis Timleri personelleri, Keşan Gazi Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda eğitim gören özel öğrencileri ziyaret etti.

Ziyarette polisler, çocuklarla oyunlar oynadı, sohbet etti ve onlara hediyeler verdi. Çocuklar da polisleri görmekten ve onlarla vakit geçirmekten büyük mutluluk duydular.

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü, bu tür ziyaretlerle özel çocuklara moral vermeyi ve onları topluma kazandırmayı amaçladıklarını belirtti.


Böyle giderse Isparta'nın Eğirdir Gölü'nden su alabileceği alan kalmıyor Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Eğirdir Gölü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Belediye olarak gölden yılda sadece 13 milyon met...
Güçlü bir millet, güçlü bir aileden oluşur Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Güçlü, 15-21 Mayıs Uluslararası Aile Haftası dolayısıyla açıklamalarda bulundu. İl Müdürü Güçlü ya...
Eğirdir'de el bombaları bulundu Isparta'nın Eğirdir ilçesinde şoke eden gelişme, Babasultan Mevkiinde el bombası buldu. Ekipler hemen alarma geçti.
Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü
Davraz mahallesindeki aquapark, masal park’a dönüyor Davraz Mahallesindeki Aquapark, Masal Park’a dönüyor. Kadın ve çocuk ağırlıklı şehrin en gözde park alanlarından birisi olacak alanda voleybol, basketbol sahaları, tenis kortu yer alacak.