Kerem Bürsin, reklam filminde görüntülendi!

Türkiye’nin en sevilen oyuncularından Kerem Bürsin, soğuk çay reklamı için ‘aşırı lezzetli’ bir reklam filmine imza attı.


Gündem 3.04.2021 10:00:00 0
Kerem Bürsin, reklam filminde görüntülendi!
İSTANBUL (İGFA) - Soğuk çay firmasının yeni yüzü olacak başarılı oyuncu Kerem Bürsin, reklam filmleri için kamera karşısına geçti. Bodrum’da gerçekleştirilen çekimlerde Kerem Bürsin’i birbirinden farklı ve şaşırtıcı rollerde göreceğimiz reklam filminin çok yakında yayına gireceği öğrenildi. Bürsin, reklamdan ilk görüntüleri kendi Instagram hesabında paylaştı. Önümüzdeki günlerde yayınlanacak reklamdan sonra Kerem Bürsin’in diğer reklam filmleri de merakla bekleniyor.

Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI