Kayseri Büyükşehirden ilçelere millet bahçesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en büyük ve kapsamlı millet bahçelerinden olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nin yapımını hızla devam ettirirken, diğer taraftan da ilçeleri millet bahçeleri ile donatmak için kolları sıvadı. Büyükşehir Bel


Gündem 2.03.2021 18:00:00 0
Kayseri Büyükşehirden ilçelere millet bahçesi

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yaşanabilir şehirler içi önceliklerden birisinin de yeşil alan olduğunu ve bu kapsamda millet bahçelerinin vatandaşın hizmetine sunulmasını önemsediklerini belirtti.

Büyükşehir Belediyesi olarak projelendirdikleri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü kaydeden Büyükkılıç, Kocasinan, Özvatan, Akkışla, Yeşilhisar, Pınarbaşı ve Tomarza’da millet bahçeleri yapılmasına yönelik proje hazırlandığını ifade ederek, çalışmaların bu yıl başlatılacağını söyledi.

İnsanın sağlıklı, huzurlu, uzun ömürlü olması için şehir içerisinde gerekli yeşil alan gayretlerini millet bahçeleri ile taçlandırdıklarını açıklayan Dr. Memduh Büyükkılıç, "Şehir merkezine inşa edeceğimiz millet bahçesi ile yetinmiyoruz. Aynı imkânlardan, aynı güzellikten faydalandırmak için her ilçemize de millet bahçesi yapılmasını kararlaştırdık. Bu anlamda 2021 yılında inşallah Kocasinan, Özvatan, Akkışla, Yeşilhisar, Pınarbaşı ve Tomarza olmak üzere 6 ilçemize millet bahçesini yapmaya başlayacağız” ifadelerinde bulundu.

 

 


Dalgın tır şöförü yolda oluşan çukura düştü Adana'da kum yüklü bir tır, seyir halindeyken yolda oluşan çukura düştü. Tırda yüklü kum yola saçılırken, sürücü çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan kurtarıldı.
Vali Baruş, Eğirdir Belediye Başkanı Özer’i Konuk Etti 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleriyle Eğirdir Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Özer beraberindeki Belediye Meclis Üyeleriyle Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti.
Kurbanlık fiyatı 13 bin TL’den başlıyor Yaklaşan bayram öncesinde kurbanlık fiyatları belirlendi. Büyükbaş canlı kilogram fiyatı 280 ila 340 TL arasında, küçükbaş ise 250 ila 300 TL arasında olacak. Bu durumda küçükbaşın fiyatı 13 bin TL’den başlayacak.
“İktidar-muhalefet fark etmez Eğirdir Gölü’nü el birliği ile kurtaralım” “İktidar-muhalefet fark etmez Eğirdir Gölü’nü el birliği ile kurtaralım”
Mor Narpın 'ın müzik terapisi Mor Narpın 'ın müzik terapisi