Katar Kızılaydan Kilis Şubesine ziyaret

Katar Kızılay yöneticisi Mazi Mohsmmed Mustafaolabi, temsilci Mohamad Kaheel ve tercüman Douha Mohamad, Türk Kızılay Kilis Şubesi Başkanı Adnan Erdoğanı ziyaret etti.


Gündem 25.02.2021 10:30:00 0
Katar Kızılaydan Kilis Şubesine ziyaret

KİLİS (İGFA) - Kilis Kızılay Şubesi Başkanı Adnan Erdoğan, görüşme hakkında açıklama yaparken, Katar Kızılay yöneticisi Mazi Mohsmmed Mustafaolabi, temsilci Mohamad Kaheel ve tercüman Douha Mohamadın Kilis Kızılay Şubesini ziyaret ederek yapılacak çalışma ve yardımlar ile ilgili görüşmelerde bulunduğunu vurguladı.

Önümüzdeki süreçte iş birliği içinde ihtiyaç sahiplerine yardım yapılması hususunda mutabık kaldıklarını kaydeden Mustafaolabi, "Göstermiş oldukları ilgi ve yardımseverliklerinden dolayı Katar Kızılay yetkililerine şubemiz ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. İhtiyaç sahiplerimiz için çalışmaya ve halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz" dedi.

 

 


Kemer’de dere temizliği Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kiriş Mahallesi'nde yer alan dere yatağında temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.
Başkan Topaloğlu’ndan hayırlı olsun ziyareti Başkan Topaloğlu’ndan hayırlı olsun ziyareti
KUT'ÜL AMARE ZAFERİ'NİN 108. YIL DÖNÜMÜ EĞİRDİR'DE KUTLANDI KUT'ÜL AMARE ZAFERİ'NİN 108. YIL DÖNÜMÜ EĞİRDİR'DE KUTLANDI
ALANYA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN PARK BAHÇE VE METRUK BİNA UYGULAMASI YAPILDI ALANYA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN PARK BAHÇE VE METRUK BİNA UYGULAMASI YAPILDI
Marmaris'te karaya oturan tekne kurtarıldı Marmaris'te karaya oturan tekne kurtarıldı