KARAVAN TUTKUNLARI BAŞKAN VELİ GÖK’E MİNNETTAR!..


Turizm 13.07.2020 14:29:00 0
KARAVAN TUTKUNLARI BAŞKAN VELİ GÖK’E MİNNETTAR!..

KARAVAN TUTKUNLARI BAŞKAN VELİ GÖK’E MİNNETTAR!...
Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK İlçemizin misafirleri olan Karavan tutkunlarını Kale arkasında konaklama yaptıkları alanda ziyaret etti. Doğası, havası, tarihi ve doğal  güzellikleriyle ülkemizin vazgeçilmez uğrak yeri haline gelen Eğirdir’de konaklayan Karavan tutkunları sorunlarını Belediye Bakanımız Veli GÖK’e ilettiler. 
Karavan tutkunları ile uzun süre sohbet eden Belediye Başkanımız Veli GÖK çok yakında karavan park haline getirilecek alanın ve çalışmaların olduğunu bildirdi. İlçemizde kurulacak ve karavan tutkunlarını ağırlayacak alanda inceleme yapılması talimatını karavan tutkunlarının yanında veren Belediye Başkanımız Veli GÖK’e teşekkür eden Karavan tutkunlarına rehberlik yapan Eğirdir sevdalısı ve Eğirdir Ses Gazetesi Yazarı Ahmet YETKİN Karavan tutkunlarının talep ve isteklerini Belediye Başkanımız Veli GÖK’e ileterek onlarla buluşmasını sağladı. Önümüzdeki günlerde Karavan Park alanında çalışmaların başlaması bekleniyor.


Atatürk'ün tarihi portresi MEB'in arşivinde Atatürk'ün tarihi portresi MEB'in arşivinde
Manisa Yunusemre'de 'Emniyet'li uçurtma! Manisa Yunusemre'de 'Emniyet'li uçurtma!
Başkan Altay: “Öğrencilere yönelik sosyal desteğimiz yıllık 126,5 milyon lira” Başkan Altay: “Öğrencilere yönelik sosyal desteğimiz yıllık 126,5 milyon lira”
Manisa'da kiraz üreticisine destek Manisa'da kiraz üreticisine destek
İESOB ulaşımda başarı çıtasını yükseltti İESOB ulaşımda başarı çıtasını yükseltti