Karantinadan Kaçmayın Devlet çok iyi Bakıyor


Yaşam 29.03.2020 21:43:00 0
Karantinadan Kaçmayın Devlet çok iyi Bakıyor

Geçtiğimiz gün Burdur'a çeşitli ülkelerden getirilen 16 kişi, 14 günlük karantina süresini Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğüne bağlı yurtta geçiriyor.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle alınan tedbirler kapsamında 16 Türk vatandaşı geçtiğimiz gün Burdur'daki Asım'ın Nesli Yurdu'na yerleştirildi.Yurtta 14 gün gözlem altında tutulacak vatandaşların tüm ihtiyaçlarının Burdur Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Kızılay tarafından karşılanacağı belirtilmişti.

Burdur’a getirilen Nilüfer Erbil 14 günlük karantina sürecini Asım'ın Nesli Yurdu'nda geçiriyor.  Yurttan çektiği videoyu sosyal medya hesabının paylaşan Erbil, ‘’gerçekten hijyen bir şekilde çalışılıyor, ellerinden geldiğince Burdur’da bize yardım ediliyor’’ dedi.

 

 

Adıyaman'da polis cinnet geçirdi! 2 şehit Adıyaman'da polis cinnet geçirdi! 2 şehit
Konuk delegasyon Manisa'da ağırlandı Konuk delegasyon Manisa'da ağırlandı
İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu
İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerinden Başdeğirmen’e ziyaret Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Ertuğrul ve 25. Dönem İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.
Lokanta ve kafelerde, yiyecek ve içecek KDV oranları artırıldı! Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olarak uygulanan KDV oranı yüzde 10’a, yüzde 18 olarak uygulanan KDV oranıysa yüzde 20’ye çıkarıldı.