KARA KIŞ GÖLÜN ÖTESİNDE ETKİLİ OLUYOR


Yaşam 6.02.2020 20:13:00 0
KARA KIŞ GÖLÜN ÖTESİNDE ETKİLİ OLUYOR

Meteorolojinin günler öncesi duyurduğu kar yağışı Şarkikaraağaç tarafından ilimize girdi. Dün etkili olan fırtına ve yağmurun ardından bugün öğle saatlerinden itibaren Şarkikaraağaç, Yalvaç ve Gelendost bölgesinde kar yağışı etkili oluyor.

Isparta-Konya yolunda yol zaman zaman etkili yağış nedeniyle sürücülere zor anlar yaşatıyor. Okurlarımızdan gelen fotoğraflarda görüleceği üzere bazı araçlar yoldan çıkarken Isparta’dan Yalvaç’a giden bir yolcu otobüsü de Madenli Eğirler köyü arasında yolda kayarak uçurumun kenarında son anda durabildi. O anda yolcular büyük panik yaşadı.

Otobüs daha sonra bulunduğu yerden çekici yardımı ile çekilerek yolcuları ile yoluna devam edebildi.

Gelendost Eğirdir arasında bulunan Bayboğan mevkiinde de karın yolda tutması sonucu bazı araçlar kayarak yolu kapattı. Maddi hasarlı kazalar nedeni ile trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Karayolları ekipleri kar küreme işlemlerini aralıksız sürdürüyorlar.


AK Partili Metin Külünk’ten dikkat çeken iddia: "Cumhurbaşkanı’na sahte anketler sunuldu" Fatih Altaylı’nın programına katılan AK Partili Metin Külünk 31 Mart yerel seçimlerine dair konuştu. Külünk seçim sürecinde yapılan bazı illerdeki anketlerin sahte olduğunu iddia etti.
Bakanlıktan flaş adım! Tereyağında taklit ve tağşişe karşı yeni kriterler geliyor Tarım ve Orman Bakanlığı, tüketicileri korumak, ürünlerdeki taklit ve tağşişi önlemek amacıyla "Türk Gıda Kodeksi Tereyağı ve Sadeyağ Tebliğ Taslağı"nı hazırlayarak görüşe sundu.Gıda işletmecileri, 31 Aralık 2024'e kadar tebliğin
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Öğretmen arkadaşlara müjdeyi verelim Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Öğretmenlerin şiddetle karşı karşıya kaldığında yer değişikliği taleplerinin karşılanması için yönetmelikte düzenleme yapılacağını açıkladı.
Meclis'te yeni anayasa görüşmeleri bu hafta başlıyor! Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bu hafta gündem oldukça yoğun olacak. Görüşülecek konular arasında yeni anayasa da var...
Kepez’in hentbolcuları durdurulamıyor A Takımı ile 2’inci Lig Şampiyonluğu, Okullu Yıldızlarda Türkiye Şampiyonluğu kupası alan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Hentbol Takımı, Türkiye Kulüplü Küçükler Yarı Finalleri grup birincisi olarak finallere gidiyor